2 éves kisfiam náthás, szívni kell az orrát, mert még nem tudja kifújni, de most az orrszívó köhögteti, szívás közben öklendezik, tegnap este egy kicsit hányt is, miért, mitől lehet, soha nem volt még ilyen?
Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 15:03
1/5 anonim válasza:
le van tapadva szegénynek, állati száraz a levegő, cseppentés, és igyon is pár perccel a szívás előtt, ha ez sem segít, akkor sztem elvinném dokihoz, akkor lehet kell vmi hurutoldó...jobbulást!
2/5 anonim válasza:
Ne egyen előtte, akkor kisebb eséllyel fog öklendezni.
3/5 anonim válasza:
Szerintem megijedt!Gondolom sírt is ,befújtál neki valamit az orrába mi előtt kiszívtad volna?az erős köhögés meg okozhat hányást.Én legtöbbször át mosom neki az órát sós oldattal (2dl forralt víz fél kávés kanál só felforralom,lehűtöm.)Én gyógyszertárban vettem ilyen kézi nyomót,pumpát( amilyet szülésnél használnak a kórházban),ezzel tisztítják ki a nyákot a járatokból pár száz forint volt. Ebbe töltöm bele ez vákumot is képez és vissza szívja és ha még mindig nagyon türtyök akkor szoktam csak kiszívatni.
4/5 anonim válasza:
Éppen hogy érintsd csak hozzá. Én már kipróbáltam, és én is majdnem öklendeztem tőle. Nem szabad sűrűn és sokat csinálni. Doki néni mondta. Vegyetek hagyományos vákumosat, a lényeget az is kiszívja, hiszen mi is élünk. Nagyban függ a kellemetlen érzés a porszívótól is. Nekünk gagyi nem állítható erősségű van, és szinte azt éreztem, hogy kiszívja az agyam. De anyámék porszívójával meg kimondottan kellemes volt. Ki kellett próbálni, mert nem értettem, miért üvölt.
5/5 anonim válasza:
Ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna. :( Szintén 2 éves a kisfiam, és vasárnap mi is úgy jártunk, hogy hányt orrszívózás után. Mi úgy döntöttünk, nem kínozzuk az orrszívóval, mert Ő azért már tudja, hogyan kell kifújni, csak az orrszívást biztosabbnak gondoltam. Viszont most naponta többször fújok az orrába tengervizes orrsprayt, attól egész szépen megindul és mondtuk Neki, hogy fújja nagyon erősen, mert akkor nem kell leszívatni. Mostanra oda jutottunk, hogy már Ő kéri, hogy fújjunk az orrába és kifújhassa a zsepibe. Ezt most élvezi, mert ez ismét a "nagyfiúság" érzését kelti benne. :))) Szóval, próbáljátok meg, hogy valahpgy kifújja. (Mondjuk nálunk most tőlünk is látja hogyan kell fújni, mert mi is megfáztunk. Lehet emiatt, de most nagyon ügyesen megy a dolog.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!