Ha nurofent adtam neki, de 5perc múlva hányt, újra adjam be neki ugye?
hát.....
hányás esetén nem szuszpenzót adunk,hanem kúpot,persze ha nincs hasmenése !
azzal próbálkozz,így hamar elfogyik a nurofen ám..
tuti hogy nem.
hát akkor próbálkozz..
hűtőfürdő ilyesmi megvolt gondolom.
köszi neketk,csak most tudtam géphez jönni,most aludt el..
sajnos megint 39,6 a láza,végül nurofent adtam neki,most aludt el.Nem hányta ki.Ő nem szokta kihányni szerencsére,ha beteg,akkor sem.A kúp meg szinte soha nem viszi le a lázát,azt csak azért és akkor használom,mikor váltogatnom kell,és igy nem kell kivárni a 3órát hogy újra lázcsillapitót adhassak be neki,mivel 2félét adok,igy 2óránként kaphat.Most is vizesruházom,a csuklóját,homlokát,bokáját nemtudom,mert zsákba alszik.Remélem lejjebb megy.Tegnap estétől van ez.volt már neki 3napos láza tavaly,akkor hasmenéssel is párosult,neki is 40fok felett 3napig,semmi nem vitte le neki,épp nyaraltunk,ügyeleten is voltunk akkor vele,de ott is annyit mondtak hogy csillapitsam neki,mást ők sem tudnak tenni..
Ma levittem dokihoz,hát meg se emlitette hogy 3napos láz lenne,ő a torkára fogta.Kapott antibiotikumot,ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!