Szobatisztaság? Mikortól, hogyan?
Figyelt kérdés
Még nem vagyunk elkésve, a kisfiam 25 hónapos.
Nyáron sokat volt pelenka nélkül, és az udvaron úgy pisilt, mint a nagyok. :) Terpeszállás, fütyifogás.
A bilire ráül, mondogatja, hogy "pipipi", de nem hajlandó belepisilni, ha beviszem a WC-be, ordít.
Nem akarom erőltetni, csak gondoltam tudnátok adni pár jó tanácsot.
2012. okt. 16. 09:42
1/3 anonim válasza:
2,5-3 éves korban érnek meg rá. Jövő nyáron próbálkozz.
2/3 anonim válasza:
Nálunk is ez volt!Hanyagold a témát!
Majd tavasszal megint próbálkozni kell!
1-2 hét alatt szobatiszta lessz!
Nem akarja, ne erőltesd!
3/3 anonim válasza:
Nallunk is hasonlo volt. Szerintem varj meg egy kicsit es majd porbaljatok ujra. Nekem 32 honapos a kisfiam es 31 honaposan levettem rolla a pelust es azt mondtam nem erdekel hanyszor pisil be, nem erdekel hanyszor kell felmosnom de nem adom ra vissza. A bolcsib emegkerdeztem, hogy rendben van-e ha teszek a kisszekrenyebe jo sok bugyit meg csere nadragot es azt mondtak, hogy semmi akadalya. Ennek mar lassan 3 hete es eddig csak 2 balaeste volt. Azert mert mostanra ert meg ra. Elotte 26 honapos koraba probalkoztam es szegenykem meg mindig feloranket pisilt kis adagokat. Ez annak a jele, hogy meg nem erett meg ra. Most mar rendesen masfel-2 orankent ul bilire vagy WC-re (folyadek bevitel fuggo) akkarcsak mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!