Közel a szobatisztaság?
Figyelt kérdés
Kislányom 27hónapos és még pelusos. De mostanában néha hozza a bilit és kéri h vegyem le a pelust és akkor ráül és pisil, kb ez hetente 1szer történik meg. De ha leveszem a pelusát akkor bepisil és nem szól, ha kérdezgetem akkor sem ül rá. Lassan szobatiszta lesz?????2012. okt. 4. 16:43
1/4 anonim válasza:
h azt szeretnéd akkor vedd le a pelusát és bírd ki az a 2-3 hetet míg mindent összepisil. enélkül nem igen működik.
vagy megvárod a jövő tavaszt és akkor már tényleg annyira érett lesz hozzá, hogy 1-2 balesettel megúszhatjátok.
2/4 anonim válasza:
Kislányom 19 hónapos, 14 hónapos korától bilizik. Minden reggel belepisil, belekakil, nap közben többször kéri, hadd ülhessen rá. Többször volt h szólt kaki előtt nap közben és bilibe ment. Mégsem gondolom, hogy közel a szobatisztaság... A tavasszal én is rászánok majd pár hetet, hogy pisiljen össze-vissza, aztán remélem akkor jobban megérzi, hogy mi is ez.
3/4 A kérdező kommentje:
Most egy pár napja levettem a pelust róla, így itthon csak bugyi van, de olyan ügyesen pisil már a bilikébe. Nem is szól csak meg és ráül. (Persze még rajta marad a nadrág meg a bugyi is és úgy ül rá és mindene pisis lesz). De ha kimegyünk vagy alváshoz adok rá pelust. Ez nem zavarja meg?
2012. okt. 24. 13:14
4/4 anonim válasza:
Nem szeretném hogy minden pisis és kakis legyen a lakásban: [link]
:DDD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!