Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2év körüli gyermekkel mennyit...

2év körüli gyermekkel mennyit foglalkozik az apja mikor otthon van?

Figyelt kérdés
mi az amibe segit.tanitja e valamire meg ilyenekre gondolok
2012. okt. 16. 07:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
detto keveset nála a gyereknevelés: tv elinditás video elinditás netezés, ...ennyi
2012. okt. 17. 08:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Engem azért komolyan érdekelne, hogy ez genetikai alapokra vezethető vissza vagy az anyukák nem éppen úgy nevelik a fiúgeyerekeket ahogy kéne (persze nem mindenki). Szerintem mindkettő hozzájárulhat, mert valahogy úgy tűnik, mintha az igazán maszkulin férfiak között kevesebb lenne az, aki huzamos ideig eljátszik egy gyerekkel vagy élvezni tud egy gyerekkorcertet, kézműves foglalkozást. Mit gondoltok?

Nehogy valaki magára vegye, tudom, hogy csomó kivétel van, csak mintha az arány ebbe az irányba tolódna.

2012. okt. 17. 09:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem is feltűnt már, hogy mennyire sokan vannak apukák, akik alig, vagy csak nagyon keveset foglakoznak a gyerekükkel. Ennek oka véleményem szerint eléggé összetett, ugyanakkor logikus is, tolerálni viszont akkor is nagyon nehéz; a gyereknevelés szempontjából pedig súlyos következményekkel jár. Érdekes az a tapasztalat, hogy a középosztálybeli szülők tudják legügyesebben megtartani az egyensúlyt, valószínűleg a kiegyensúlyozott életkörülmények miatt. Sajnálatos módon épp a középosztály nemigen létezik kis országunkban. :-/
2012. okt. 17. 10:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Amikor apa hazaér, onnantól beáll játszani a lurkókhoz (2 és 4 évesek). Tanítgatni nem szokta, csak játszanak és kész. Aztán ő viszi el őket pancsizni. Közben én összekészítem a pizsiket, esti itókákat, és szusszanok egyet. Fürdés után együtt öltöztetünk, mesét nézünk (sajna nem tudom visszaszoktatni mesekönyvre a gyerekeket), és együtt visszük aludni őket.

Reggel pedig Apa kezdi a napot. 7kor kel, megcsinálja a reggeli kakaót, elviszi pisilni a kómás nagyot, kihozza a kicsit, elkezd reggelit gyártani. Addig én még fél órát lustálkodom... És apa viszi az oviba a nagyot.

Szóval nagyon sokat segít! :)

2012. okt. 17. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!