Mit szóltok ezekhez a játékokhoz?
2 éves, most jelenleg a babázás és a takarítás nála a sláger.
Egyébként ha tudtok olcsóbban,vagy jobb játékokat,ami hasonló,linkeknek örülnék:)
én is csak azt tudom írni mint az első v.
bár ha van ennyi pénzed akkor vedd. sztem is haszontalan és müanyag sok pénzért.
és azzal akar Ő is játszani amivel Te. akkor lehet jó ha ott van a játékkonyha ahol Te főzöl és akkor babázik amikor Te . takarít amikor Te. stb.
takarítócucc a 100-as boltokban is van kispartvis kislapáttal müanyag vödröt meg a spar-tól kezdve a nápolyis vödrön át mindenhonnan szerezhetsz .
a baba szett ugyanígy van nem tudja még szerintem rendeltetés szerüen használni a millió kiegészítőt és sok helyet is foglal ..
nem venném meg volt a lányomnak hasonló de mindig az kellett ami az igazi . az igazi fakanál igazi lábossal tetővel . inkább müanyag ételt v. filcételt vettünk az ikeából.
A babázós szerintem nagyon jó (de csak akkor, ha az asztalt amúgy is tudja használni, elég magas, máskülönben nem ér semmit), a másikkal ott a baj, hogy mindennek helye van, ahova tuti, nem fog visszakerülni "magától".
Nálunk a elektromos porszívóm (le van rövidítve a szára) a tuti, inkább nektek is egy babporszívót ajánlanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!