Ma az egészséges rendelésen ott volt egy olyan anyuka a gyerekével, akinek magas láza volt. A doki is mérges lett, de ugye már mit lehet tenni, ez már akkor derült ki, mikor mentek hazafelé.
Miért ilyen önző egy ember? Ennyire nem érdekli más gyereke? Arról nem is beszélve, hogy alapszabályként egészséges rendelésre se beteg felnőtt, se beteg gyerek nem mehet!
2012. jún. 13. 16:11
1/10 anonim válasza:
és mi van akkro ha az orvos BaXik kijönni???
mert nálun k az nem menö nem jön ki a gyerekorvos még ha könyörögsz is érte se
2012. jún. 13. 16:18
2/10 A kérdező kommentje:
az egészséges rendelésre nem szabad betegen menni. ilyen esetekben pld el lehet menni a sima, betegrendelére pld.
2012. jún. 13. 16:23
3/10 anonim válasza:
Nálunk a védőnőkhöz is szoktak hozni lázas beteg gyereket, mert azt hiszik, a doki beadja az oltást, de ez nem jön be neki.
2012. jún. 13. 16:32
4/10 anonim válasza:
Nálunk is van beteg rendelés, meg egészséges. Mikor én voltam gyerek ez már akkor is így volt. Elég bunkó dolog. Gondolom azt hiszi, neki mindent lehet. Nem szeretem az ilyet.
2012. jún. 13. 16:33
5/10 anonim válasza:
A dolog ott kezdődik, h nbeteg, nagyon lázas gyereket NEM citálunk el az orvoshoz!! Ki kell hívni, nincs mese,ha nagyon lázas, akkor is ki kell várni, míg kijön,- vagy ajánl mást. (kolléga , kórházból gydoki)
Én , komolyan, a beteg gyereket sajnálom a legjobban, az anyja butaasága miatt. (Amúgy pedig mki mást is)
2012. jún. 13. 16:50
6/10 A kérdező kommentje:
Lehet, félreérthető voltam. Az anyuka volt nagyon lázas.
2012. jún. 13. 17:02
7/10 anonim válasza:
ja akor tényleg nem szabadott volna elsö voltam!!!!
2012. jún. 13. 17:53
8/10 anonim válasza:
Hát nálunk csak egy rendelés van igaz ez egy kis falu.Nincs egészséges meg beteg.De a gyerekeket előre veszik.
2012. jún. 13. 18:27
9/10 anonim válasza:
én pont ma elmentem megfázva az egészséges rendelésre, mert el kellett, hogy menjek, de messze ültem le mindenkitől, és ha köhögnöm kellett kimentem, és igyekeztem nem hozzáérni semmihez. Biztos nem "szerettek", de nem tudtam máshogy megoldani.
2012. jún. 13. 22:19
10/10 anonim válasza:
Nálunk sincs beteg és egészséges rendelés, lázas gyereket pedig bekéri a rendelőbe a doki, nem hajlandó sehova kimenni...max. ha valaki az utolsókat 'rúgja'. Írtóra 'királyként' élnek a mai dokik többsége hivatástudat nulla, régen azért ilyen nem volt. Visszatérve a kérdéshez, vannak ilyen nemtörődöm emberek, 2 hete én is fültanúja voltam a buszmegállóban amikor a diákbuszt vártuk, hogy az egyik anyuka panaszkodta, hogy harmadik napja lázas, de orvoshoz nem megy...komolyan nem értem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!