Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szóltok a Rossmannos...

Mit szóltok a Rossmannos bababónuszhoz?

Figyelt kérdés
Ma bementem hogy regisztráljak.Az első kérdésük az volt hogy nem e múlott el 2 éves a kislányom.Mivel igen(26hónapos),így már nem lehet jelentkezni.Hát nem érdekes?A Dm-ben 3éves korig lehet jelentkezni.Sokat nem érdekel mert a pelenkát mindig a Dm-ben veszem.Csak kissé meglepődtem.Egy 2 év feletti gyereknek miért nem jár?
2012. máj. 14. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Passz..jó kérdés. Én szombaton kaptam meg a kártyát a kóddal együtt. Megkérdezték a 3 hónapos lányomra nézve, hogy ugye nem múlt el 2 éves.. jót nevettem, mókásak voltak.

Most "regisztráltam", de sztem egy baromság az egész. Jól megfogalmazta itt egy anyuka, hogy csak az adatokra utaznak.

Itt olvastam és érdeklődtem is az üzletben a program után. Eddig úgy tudtam, hogy itt is lesz kezdőcsomag, etc.. mondták is az üzletben. Mégsem kaptam semmit és a regisztráció után se kaptam e-mailbe róla tájékoztatást.

2012. máj. 14. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:

a DM-ben is csak pár hónapja vezették be, hogy 3 éves korig jár,addig ott is 2 volt a korhatár.

Lehet megszimatolták, hogy lesz a rossmanban is bónusz,ezért vitték föl:)

mondjuk én megyek,mert a dm olyan drága...már nem veszek ott semmit.

2012. máj. 14. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Na jó,hogy szóltál mert akkor nem is veszem a fáradságot,hogy regisztráljak.

Hogy mit szólok?

Hát akkor nem leszek vásárlójuk,amíg van hely ahol kedvezményeim vannak ,addig ott hagyom a pénzem.

2012. máj. 14. 13:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Nálunk nem drágább a Dm a Rossmannál.És ott gyűjtöm a pontokat így mindig 25%-os kuponnal veszem a pelenkát.
2012. máj. 14. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Én regisztráltam a Rossmannba, úgy tudom minden vásárlásnál ha babadolgokat veszel (pelenka, fürdető, bármilyen babás cucc) akkor fizetésnél oda kell adni a babakártyát és azt hiszem lejön 10% kedvezmény. Meg havonta küldenek e-mailt, amibe írják az akciókat. Nem nagy durranás. Én nagyon sokáig imádtam a Dm-et. Benne vagyunk a bababónuszban, természetesen van kártyánk is. Ott vettem állandóan a pelenkát, 25%-os kuponra, de sajnos kezdek csalódni már a Dm-be! Iszonyatosan felmentek az árak! És nem csak 100-200 Ft-okkal, hanem nagyon durván! A másik hogy már lassan a pontokat se éri már meg gyűjtögetni, mert már 300 Ft-ért adnak 1 pontot!
2012. máj. 29. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!