Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan szerezhetnék Rossmannos...

Honnan szerezhetnék Rossmannos HIPP csomagoz kupont?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem nem volt ilyen a kórházi csomagban, de nagyon szeretném kiváltani. Akinek van esetleg és nem kell azzal szívesen megbeszélném, hogy megveszem. Vagy máshonnan tudnék szerezni? Egyébként mikor lehet kiváltani és mik vannak benne?
2012. márc. 15. 09:39
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
6 és 8 hós korban van ha jól emlékszem.
2012. márc. 15. 09:42
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Nekem van 2, de az a baj, hogy már mindkettőt kitöltöttem :(
2012. márc. 15. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:
A kettest 4 hónapos kor után lehet kiváltani.Nekünk volt benne egy hippes póló, egy kiskanál, egy banános desszert, egy finom főzelék, tea és tápi minták.meg egy tejpép minta is.
2012. márc. 15. 10:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem hármasikreim vannak, és a 3-ból 1 kupon elkeveredett. Írtam e-mailt a Hippnek, és küldtek postán plusz egy kupont.

A kezdőcsomag után volt még 3 csomag, az utolsót 1 évesen lehetett kiváltani (4., 8., 12. hónaposan voltak).

Általában van benne 2 db bébiétel, vagy 1 bébiétel és 1 tejital, előke vagy fehér rövidujjú póló HIPP felirattal, tejpép mintacsomag, babatea 1 adagos, kiskanál.

2012. márc. 15. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha nem volt a csomagodban, lehet igényelni!

A Hipp honlapján van elvileg egy e-mail elérhetőség, ahová ha írsz, elkérik a címed és oda kiküldik a kupont!

2012. márc. 15. 12:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahogy írták előttem is, írni kell a Hippnek egy e-mailt, és ők küldenek majd a címedre egy kupont.
2012. márc. 15. 13:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2012. márc. 15. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!