Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » DM-es és Rossmannos tápszer...

DM-es és Rossmannos tápszer mennyibe kerül? Akciós most valamelyik? (8hósnak való) Melyik jobb?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Dm-est használjuk (mivel bevált nem próbáltam mást) ebből a 3.-as 8de az azt hiszem 10 hótól jó) 1300Ft és 600g a 2-est ami neked jó lenne azt tavaly vettem akkor 1200Ft volt 700g
2012. jan. 18. 14:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem semmivel nem olcsóbb, mint bárhol, most pl a Beba pro olcsóbb a Tescoban, mint a DM-ben, de azt néztem hogy most már szinte minden tápszer 2000 ft körül van.

Én Beba pro-t veszek a fiamnak 7 hónapos kora óta, ebben vannak immunerősítő anyagok. Több orvost meglérdeztem, állítólag a legjobb a piacon. Dm-ben kupon nélkül 2400 ft. A lányom annó Humanat evett, az sem volt olcsóbb.

3/5 anonim ***** válasza:
Ja és még soha nem láttam akcióban, bár tény, hogy nem akciósan is jóval olcsóbb, mint a többi
 4/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok, bocsi, félre értettem a kérdést!
2012. jan. 18. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:
A Dm- es 1390Ft a Rossmann- os 1190Ft. 600g -os mindtkettő, a kettes kell 8 hónaposnak. Mind a kettőt kipróbáltam és veszem is őket, jók! A gyerekek szeretik. Most volt Rossmann- ban akció, 900 Ft volt a tápszer.
2012. jan. 18. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!