Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vett valaki mostanság rossmann...

Vett valaki mostanság rossmannos naptejet? Tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Nekem van egy ilyen, csak az a bajom hogy júliusba lejár. És nem tudom emiatt e, de nagyon nehéz belekenni a bőrbe, alig akar felszívódni:( Ez újonnan is ilyen? (már nem emlékszem)
2012. máj. 2. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Tavaly is meg volt már bontva? Mert a naptejek felbontás után csak 1 évig jók. Utána nem szabad használni.

A másik pedig a faktorszám lehet még. Minél magasabb faktorú, annál sűrűbb egy naptej.

Más ötletem nincs.

2012. máj. 2. 13:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Szió,

én vettem vagy 2 éve, és már nyár végére fura volt az illata meg az állaga is.

Mióta egyszer nagyon leégtem, mert nem védett semmit, azóta inkább "normálisat" veszek.

Tavaly garnieres volt, idén először freziderm naptejet vettem. Eddig bejött.

Tényleg víz és homokálló, mert a gyerek végig a római partján bújt a homokba és nem égett le. Tartós.

2012. máj. 3. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!