Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt közületek valaki a...

Volt közületek valaki a monori tesconál lévö játszóházban? Milyen? Mennyi a belépö?

Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én máshol lakom, ahol szintén van a Tesco-ban játszóház, de ott nem kell fizetni.
2012. okt. 15. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én régebben jártam a gyerekkel. Van gyerek jegy, meg kísérőjegy is és időtartamra kell fizetni. Ha bementek, felírják, mikor jöttetek és kifelé menet megnézik mennyi időt töltöttetek bent és úgy számláznak. Asszem talán óránként 900 Ft körül volt, de ebben már nem vagyok biztos. A játszóház egyébként szuper, vannak kulcsos szekrények a kabátoknak, cipőknek, stb. Szülő nélkül is ott lehet hagyni a gyereket, ekkor adatlapot vesznek fel. Szakképzett személyzet vigyáz rájuk. De szülővel is be lehet menni és a szülők is felmehetnek a mászókákra, ők is játszhatnak. Van hatalmas felfújt csúzda, egy "hörcsögketrec" akadálypályával, társasjátékok, könyvek, autók, nyuszimotorok, babakonyha, szerelőpult, stb. Szóval minden. Egészen kicsi totyogóktól a nagy gyerekekig vannak játékok. Asszem talán háromszor voltunk és nagyon élveztük:))A szülőknek egyébként van egy kanapés pihenő sarok és kv automata is. :)))
2012. okt. 15. 11:25
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen.utolsó:írtad hogy van szekrény kabátoknak-cipőknek.tehát kell vinni váltócipőt,ugye?
2012. okt. 15. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Bocs, csak nem voltam netközelben:))) Lehet vinni, de simán zokniban is lehettek, mert talán úgy kényelmesebb és vastag puha padló van, direkt azért, hogy ne sérüljenek meg a gyerekek, ha elesnek:)
2012. okt. 17. 09:10
 5/6 A kérdező kommentje:
seemmi baj,köszi.és felnötteknek mennyi a belépö?2 éves fiamat szeretném elvinni.rám is a a 900as ár vonatkozik? köszi:)
2012. okt. 21. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy már nem emlékszem pontosan, hogy volt a díjszabás. Az tudom, hogy mi hárman mentünk be (2 felnőtt + 1 gyerek) 1 vagy 2 órát töltöttünk ott és olyan 2.000-3.000.-Ft közötti összeget fizettünk:)
2012. okt. 24. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!