Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt terhes vagy szült közület...

Volt terhes vagy szült közületek valaki okj-s tanfolyam alatt?

Figyelt kérdés
Hogy lehetett végig csinálni,mennyire volt nehéz?

2012. szept. 13. 00:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Most az érdekel, hogy nehéz-e baba mellett vagy még terhesen tanulni? Mert nem pontosítottad a kérdést.

Ha arra vagy kíváncsi, akkor nem könnyű, én ikerterhesen és késöbb az ikrek mellett csináltam/csinálom a főiskolát! De úgy gondolom, ha valaki tényleg akar valamit, akkor minden megoldható.

2012. szept. 13. 07:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát mindkettő,terhes is leszek,meg szülök is közben,és még mindig marad 1 év hátra.Szóval nagy levegő kell,de én csak okj-n gondolkodom.Fősuliba nem merek belevágni.Végül is még nem is tudom.A fősuli is 3 év lenne,meg az okj is.Nem tudok dönteni.Köszönöm a válaszod,egy kicsit megnyugtatott :)
2012. szept. 13. 10:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Na látod, én pont ezért kezdtem a fősulit és nem egy okj-s-t. Ha ugyanannyi idő vagy akár 1 évvel több a fősuli, akkor már sokkal jobban "megéri" azt elvégezni. Na nem azért, mert diplomával mérik az embert, de én nem nagyon bízom az okj-s tanfolyamokban. (kivéve, ha egy szakma csakis ilyen formában szerezhető meg)

Nem hiszem,hogy sokban különbözne a főiskola, talán nehezebb egy kicsit vagyis több a követelmény,de tanulni mindenhol kell. Legalábbbis elvileg:)

Mit akarsz tanulni?

2012. szept. 13. 12:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Ápoló képzés,Én is Fősulit akartam először,de Fősulira jelentkezni csak februárban lehet,majd jövő szeptemberben elkezdeni,különben meg talán pontszámaim se lennének elegek a felvételre.Az okj most indulna,újra meg kell tanulnom tanulni és ezért lenne könnyebb okj-s tanfolyam mert nem lenne olyan nehéz az elején,talán.És lehet utánna belekezdek egy fősuliba is,ha már fog menni a tanulás,és az alapok is megvannak hozzá.Minden vágyam a fősuli,de ez most egyszerűbbnek tűnik.Van egy 2 és él éves kisfiam,és úton a kistesó,szóval,mindenféleképpen egyszerűbb megoldás kell,asszem,nem?Te mit gondolsz kedves utolsó válaszoló?
2012. szept. 13. 12:47
 5/5 anonim ***** válasza:
én terhes voltam okj-s tanfolyam alatt, olyan 6hós, úgy nem volt gond, de nagyon rosszul viseltem a vizsgákat, de én amúgy is nagyon drukkos vagyok, még1x nem mennék terhesség alatt, és friss kisbaba mellett sem, de nem vagyunk egyformák...:-))
2012. szept. 15. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!