Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiatal terhes vagyok de...

Fiatal terhes vagyok de szeretném vinni a 21 hós lányomat tópartra?

Figyelt kérdés

bemehetnék én is a vizbe vagy inkább ne? és vigyázzak rá a kisvizbe anélkül hogy beleülnék?

vizparton nöttem fel nekem ez halál lenne hogy nem fürödhetek. veszélyes lenne igaz?

2012. jún. 21. 07:56
 1/7 anonim ***** válasza:
ha zárt a méhszáj akkor nem veszélyes az élő vízben való fürdés...ez nagy vitatéma egyébként ezen az oldalon...én a naptól jobban óvnálak,mert ha felmelegszik a magzatvíz abból komoly probléma is lehet.
2012. jún. 21. 08:07
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsodat megfogadom.. inkább majd a párom pancsiztataja majd
2012. jún. 21. 08:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem mennék vízbe, nagyon sok rossz tapasztalatom van ezzel kapcsolatban. A legtöbb koraszülést fertőzés okozza, kár kísérteni a sorsot.
2012. jún. 21. 08:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a nőgyógyászodat!! Megért egy kört... Én nagyon féltettem a babámat, biztos nem mentem volna be a vízbe. Azt szokták mondani,még a kádban fürdés sem ajánlott. A tenger megengedett.
2012. jún. 21. 08:58
 5/7 anonim ***** válasza:

És akinek az úszást ajánlja a doki terhesen a derékfájdalmak miatt? Én a fürdés mellett vagyok, bár medencébe lehet nem mennék, de a Balcsira igen. Én is inkább a napsütéstől félek, már rég nem lehet órákat bent lenni a vízben, mint kislány korunkban. Szigorúan nézni kéne az időt, max 15-20 perc, utána pihi az árnyékban.

A dokim a fertőzés elkerülésére azt javasolta, hogy bármilyen babaolajjal kenjem be magam alul. (arra már nem tértünk ki, hogy a fürdőruhán hogy üt át az olaj, de mindegy is.) Szerintem, főleg ha "vízi lány vagy" akkor nyugodtan mehetsz. Nekem ez a véleményem, de én még nem kaptam el sosem semmit ilyen helyeken.... A munkahelyi wc-n annál inkább (illetve nyilvános wc-ken szerintem több az esélye a fertőzésnek. A gombát meg lehet kezelni is, ha ne adj isten... ahhoz még nem is kell vízbe menni, nekem anélkül is volt.)

2012. jún. 21. 09:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is nyáron voltam terhes a fiammal, Balcsi parton nőttem fel, megőrültem volna, a nőgyógyásznak és a védőnőnek sem volt kifogása ellene, viszont a közösségi strandokat egyik sem ajánlotta, a nőgyógyász kifejezetten tiltotta.

Szóval természetes vízbe mehetsz, a Balcsi vizéből inni lehet olyan tiszta, a meleggel vigyázz.

Jó strandolást!

2012. jún. 21. 10:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy veszélyeztetett terhes, miért ne? Mindkét terhességem alatt mentem medencébe, balcsiba és tengerbe is...
2012. jún. 21. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!