Fiatal terhes vagyok de szeretném vinni a 21 hós lányomat tópartra?
bemehetnék én is a vizbe vagy inkább ne? és vigyázzak rá a kisvizbe anélkül hogy beleülnék?
vizparton nöttem fel nekem ez halál lenne hogy nem fürödhetek. veszélyes lenne igaz?
És akinek az úszást ajánlja a doki terhesen a derékfájdalmak miatt? Én a fürdés mellett vagyok, bár medencébe lehet nem mennék, de a Balcsira igen. Én is inkább a napsütéstől félek, már rég nem lehet órákat bent lenni a vízben, mint kislány korunkban. Szigorúan nézni kéne az időt, max 15-20 perc, utána pihi az árnyékban.
A dokim a fertőzés elkerülésére azt javasolta, hogy bármilyen babaolajjal kenjem be magam alul. (arra már nem tértünk ki, hogy a fürdőruhán hogy üt át az olaj, de mindegy is.) Szerintem, főleg ha "vízi lány vagy" akkor nyugodtan mehetsz. Nekem ez a véleményem, de én még nem kaptam el sosem semmit ilyen helyeken.... A munkahelyi wc-n annál inkább (illetve nyilvános wc-ken szerintem több az esélye a fertőzésnek. A gombát meg lehet kezelni is, ha ne adj isten... ahhoz még nem is kell vízbe menni, nekem anélkül is volt.)
Én is nyáron voltam terhes a fiammal, Balcsi parton nőttem fel, megőrültem volna, a nőgyógyásznak és a védőnőnek sem volt kifogása ellene, viszont a közösségi strandokat egyik sem ajánlotta, a nőgyógyász kifejezetten tiltotta.
Szóval természetes vízbe mehetsz, a Balcsi vizéből inni lehet olyan tiszta, a meleggel vigyázz.
Jó strandolást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!