6 hetes terhes vagyok. A doki azt mondta szedjek magne B6- ot, mert kicsit görcsölgetek és nagyon erős hányingerem van. Napi 3x1-et mondott. Nem sok ez egy kicsit? Vagy ezt nem lehet túlzásba vinni?
Figyelt kérdés
2008. szept. 4. 11:22
1/3 anonim válasza:
szia! nem sok a magneB6, sokan szednek 3*2-t. A magnéziumot ugyan túl lehet adagolni, de ezzel a mennyiséggel nem fogod, pláne, ha görcsölgetsz is, az inkább arra utal, hogy kevés van a szervezetedben.
2/3 anonim válasza:
Ha a "sima" MagneB6-ot veszed abból lehet 3x1 szedni. De vigyázz mert a Béres magneB6-ból naponta csak 1et lehet! Én azt is elszoktam osztani kétfelé,reggel 1 fél és este 1 fél.
3/3 anonim válasza:
Szia. Én magnesii citrici-t szedtem, az jobb, és olcsóbb is mint a magne b6, mert receptre kapható, és abból volt idő, hogy 4x2 szemet kellett szednem, ugyhogy nem sok a 3x1. A magnéziumot nem lehet túl adagolni, mert a felesleg távozik pisilésnél. Max hasmenést okozhat, de nekem az sem volt. Szedd nyugodtan. Minden jótűű4 28 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!