Szerintetek árt a babának a sok Cóla? És AZ erős paprika?
Szerintem napi 1 pohár még nem árt a csípőset nem tudom ez egy jó kérdés mert ugye már érez a baba ízeket!
32hkm
sorry, azt hittem , egy gyerek szórakál.. (1. vagyok:)
Na akkor:
a cola árt!!!miért?
1. hízlal, de nagyon, 1 pohár colában van vagy 10 kockacukor
2. a csontokat, fogat gyengíti - ami amúgy is nagy megterhelés alatt van a terhesség alatt!
3. koffeintartalma is nagy - az meg a kicsi alakuló idegrendszerére káros.
tehát nem javasolható, sok meg kimondottan ártalmas!
NE!!!
Az erős paprika szerintem nem árt, mértékkel..
Túl sok és erős fűszer nem jó, mert a kiválasztó rendszer is nagyobb megterhelés alatt van (vese, máj) és fölösleges terheket ró a kismamára.
Egyél minden nap friss gyümölcsöt is, narancs, mandarin, az jó nektek!
Én rengeteget voltam rosszul, és csak a kóla segített HT keksszel!!!
Erős paprikáról nem tudok nyilatkozni, mert nem szeretem az erőset, de érdekes, hogy mikor terhes voltam, akkor kívántam a csípőset.Azóta se szeretem, de mikor terhes voltam, akkor zabáltam!!!Mondtam is, hogy már akkor tiszta apja volt a gyerek! :)
Mondjuk sztem mindenki maga dolga, h terhesség ill nem terhesség alatt mit fogyaszt.
Igaz én egyébként sem iszom colát, de úgy gondolom ha a lefolyó tisztítására alkalmas, akkor nem biztos, h nekem is és a babának is jó.
De ez olyan dolog, minthogy én nem cigarettázom és van aki még terhesség alatt is...Szóval mindenki azt csinál, amit akar.A saját felelőssége!
Az erős paprikáról nem hallottam, h ártalmas lenne a babára, ugyanis nem maga a paprika jut el a szervezetébe, hanem az a véren át az abban lévő vitaminok és tápanyagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!