Kedves anyukák! 18 hetes terhes vagyok, az ultrahangon két cisztát találtak a kislányom agyában. Volt valakinek ilyen tapasztalata, mire számíthatok?
Először is nyugi... nem kell amnio, hacsak nincs ezen felül más eltérés is.
Ez az én kérdésem, kb másfél éve tettem fel, második babámat vártam akkor, teljesen azonos gonddal. Ebben megtalálod leírva, hogy mi történt velünk. azt előre leírom, hogy minden rendben, a kislányom már egy éves és minden ok (13 kg, 10 hós korától önállóan jár, ügyes baba). Szóval nyugi, menj el egy genetikai UH-ra, ott is meg fognak nyugtatni, ha a többi eredményed ok és nincs más eltérés.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
NYUGI!!! Minden rendben van és lesz.
Ismerősöm babájánál is hasonló volt a helyzet, bár nem tudom, hogy ciszta volt-e, csak annyit, hogy 2 hónapra befeküdt a kórházba, szedete az orvos által javallt gyógyszert. Mire szült, az a valami felszívódott (nem tudom, hogy egy ciszta felszívódhat-e)... és egy gyönyörű, egészséges, eleven és okos kis kópét hozott a világra. :)
Minden rendben lesz!
Az én babámnál is láttak ilyen cisztát!
Engem rögtön megnyugtatott az orvos, hogy ez valójában nem is ciszta. Állítólag majd minden babánál látható. Valószínüleg nekem elszámolták a terhességi heteket, és két héttel korábban mentem az uh-ra, azaz a 16. héten a 18 helyett. Két két és 3 uh után már nyoma sem volt a cisztának!
Ma már 21 hónapos örökmozgó, gyönyörűséges és okos a kisfiam!-))
hjaj
a fiamnal is ketto volt
eloszor is nyugi
felszívódik!!
legtobb baba agyaban van, és felszívódnak!
rank is rankhoztak a fraszt a 4d-n, a nodokim meg nem gyozott nyugtatni, es neki lett igaza
en is pont 18 hetes voltam,amikor lattak, a 30. heti ultrahangon mar semmi nem latszott
kerlek, beszelj a nodokiddal, aki lebeszel a magzatviz vetelrol, mert felesleges kockazat a semmiert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!