Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » El fog apadni a tejem, ha...

El fog apadni a tejem, ha újra terhes vagyok? Kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja szoktattam le a babám a szopizásról, de újra várandós vagyok. Még mindig van tejem. Elapad még a szülésig, vagy végig lesz? Elsősorban tapasztalatokat várok.
2011. máj. 29. 11:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Fiam 23 hónapos, néha még mindig szopizik, de vannak cici mentes napjaink, van, hogy egymás után 3 is. 22 hetes terhes vagyok.

Én azt hallottam (lehet, hogy nem igaz), hogy aki nem terhes, annak is van, hogy nagyon sokáig tart, hogy elapadjon, akár 1 évig is.

A védőnőm azt mondta, hogy próbáljam meg úgy leszoktatni a fiamat, hogy azzal csökkentema mennyiséget, hogy pl kevesebbet iszok, illetve nagyon szoros melltartót hordok, hogy ne tudjon a mellem úgy "kilengeni", minél szorosabb, annál kisebb a termelés.

Én egyiket sem tartom be, nem nagyon erőlködök a leszoktatással addig amíg nincs rá tényleg szükség.

Mikor a kistestvér megszületik, akkor a szervezetem úgyis az ő igényeinek megfelelő tejet termeli majd.

2011. máj. 29. 11:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem elapadt. A fiam még szopizott mikor ismét várandós lettem. 4. hónapban jártam mikor azt mondta, hogy rossz a tejem, így magától leszokott. Utána szépen elapadt, 8. hónapban jelent meg ismét az előtej, ami nem a fehér, hanem a sárgás mint az előző terhességnél.
2011. máj. 29. 12:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2011. máj. 29. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!