Bűn lenne "lepasszolni" néha a gyereket? Szégyen az, ha szeretnénk mama néha vigyázzon rá? "Kinek szülted? "
Figyelt kérdés
Több kérdésnél találkoztam annál,hogy "miért,kinek szülted a gyereket?"Szégyen lenne,néha leadni a mamának,vagy szomorkodni amiatt,hogy a mama nem önzetlen odaadással vigyáz a kicsire?
Nekem nincs ilyen problémám,egyéves lányom van,de mindkét mama örömmel vigyáz rá,bármikor.És,igen heti kétszer oda szoktam nekik adni.
2012. okt. 14. 17:53
11/16 anonim válasza:
Nekem egy éves volt a kislányom, mikor visszamentem dolgozni, kényszerből tettem, mert szükségünk volt a pénzre. Csak napi 5 órát dolgozok, így sokat vagyok vele, addig anyósom van a kicsivel. Soszor furdal a lelkiismeret engem is, de nem volt más választásom sajnos :(
12/16 anonim válasza:
6-os voltam. Az anyuka nem dolgozott (háztartásbeli volt és a kikövetelt tartásdíjból és a családi pótlékból élt), csupán pasizott ezeken a hétvégeken. A nagyszülők pedig a köszönömöt se kapták meg azért, hogy lehetővé tették.
Amúgy kíváncsi lennék a lepontozó véleményére, h ha ez nem kihasználás, akkor micsoda...
13/16 anonim válasza:
Én azt gondolom akkor szokták ezt írni, amikor valaki meg van sértődve a mamákra, mert nem vigyáznak rá nem ugranak meg amikor ő úgy gondolja. Ha a nagymama nem vállalja akkor nem és ezen nem lehet megsértődni. Ha a nagymama szívesen vigyáz rá természetesen nem gond. Nálunk is szokot anyósom illetve apukám vigyázni rá. Anyu mostanában nem tud mert 3,5 hónapig gipszben volt a lába pénteken vették le de még nem tud járni.
14/16 anonim válasza:
3 éves lesz a fiam,mióta nem szopizik,sokszor voltunk a mamánáknál.most már sokszor megy el pár napra.neki is felüdülés,a mamák is örülnek,én is pihenek kicsit.miért lenne ez bűn?
15/16 anonim válasza:
Nem szégyen. Én pl azért szoktam néha "lepasszolni" a fiamat, mert tudom hogy ő is imádja a mamáékat és a mamáék is imádják őt. Nagyon szeret velük lenni. És hogy kinek szültem? A gyereket szerintem nem valakinek szüljük, nem a férjünknek, nem magunknak vagy a nagyszülőknek.
16/16 anonim válasza:
Szerintem jó a gyereknek,a nagyszülőknek,Nektek..és attól hogy néha ,lepasszoltátok,még masgadnak szülted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!