Anyukák, Ti mikor keltek fel reggelés fekszetek le aludni nagy általánosságban?
Figyelt kérdés
Hány gyermeketek van?2012. okt. 14. 16:06
21/26 anonim válasza:
Reggel 7-8 között kelek és este 9 körül már ágyban vagyok. Egy másfél éves babucim van, aki 2 hónapos korától az esetek többségében végigalussza az éjszakát, max. 1-szer ébred fel,ha pl. jön a foga.
22/26 anonim válasza:
Hétköznap 6 körül kelek és 10-11-kor fekszem le. Éjjel 0-1-szer ébred a fiam, egyre több éjjelt alszik át szerencsére.
Hétvégén (péntek, szombat) szintén 6 körül kelek, mikor a kicsi, de sokáig fent vagyunk a férjemmel. Ilyenkor 2-4 között kerülök ágyba. Egyébként imádok aludni, de a férjemmel lenni jobban. :)
Néha kicsit zombi vagyok, de mivel éjjeli bagoly vagyok, ezért a korai kelés visel meg, nem a kései fekvés.
6 éves és 4 hónapos fiúk anyukája
23/26 anonim válasza:
3 gyerekem van és 5kor kelek és 9-fél10kor fekszem .
24/26 anonim válasza:
6,30-kor kelek, viszem óvodába a 3 évest. Este változó, ha nem dolgozom délután akkor 9 körül már ágyban vagyok, de még tévézek. Ha meg dolgozom, akkor éjfél, hajnal 3 is lehet mire hazaérek. Ilyenkor másnap szintén 6,30-kor kelek, mert oviba menni kell, viszont tudok délelőtt aludni.
25/26 anonim válasza:
Fél 8 körül kelek (gyerekek 7kor, de Apa intézi őket, amíg én lustálkodom egy kicsit) és 11-éjfél körül fekszem. Mindig is bagoly voltam...
26/26 anonim válasza:
5:10-kor kelek hétköznap, elkészülök + kávé. Gyerekeket 6-kor keltem. Fél 7 körül indulunk oviba, utána én dolgozni.
Este 10-11 körül fekszem le aludni, de addigra már hulla vagyok.
Hétvégén a reggelek attól függnek, mikor ébrednek a gyerekek.
Majdnem 3 éves kisfiú és majdnem 5 éves kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!