Anyukák, Ti mikor keltek fel reggelés fekszetek le aludni nagy általánosságban?
Figyelt kérdés
Hány gyermeketek van?2012. okt. 14. 16:06
1/26 anonim válasza:
7 körül kelek és 11 után alszom el. Ez így pont elég is lenne, ha kisfiam nem ébredne fel még mindig legalább 3x egy éjszaka. :( Két éves
3/26 anonim válasza:
én is 7 körül kelek 11 kor fekszem.A fiam is boldogít éjszaka legalább 2x. 3 gyerek van .
4/26 anonim válasza:
8 körül fekszünk, 6kor kelünk általában (5 hós kisfiú anyukája)
5/26 anonim válasza:
5-kor kelek, este változó 9-11 közötti lefekvés.
3 gyerekes dolgozó anyuka
6/26 anonim válasza:
Én éjfél körül alszom el és hétkor kelek. A gyerek alszik egész éjjel. 1 fiam van, 4 éves.
7/26 Jubilee válasza:
2 és 4 évesek a gyerekeim. Ők 9 körül alszanak el, és 6 körül kelnek. Reggel 6-kor kelek mindig, este pedig 10-11 körül fekszem le.
8/26 anonim válasza:
6:30 és 7 óra közt kelek (a gyerekekre), este 11 után fekszem (elalvás a hancúrtól függ), éjjel min. kétszer kelek, gyerekeket ellátok, visszaaltatok, stb.
21 hónapos ikrek
9/26 anonim válasza:
Korán fekszem max 9-kor már ágyban vagyok, mert szeretek aludni. A gyerekkel ébredek, korábban soha, ő vagy 6-kor vagy 7-esetleg 7:30-kor ébred, így én is.
Sajnos éjjel is műszakom van, mert rengetegszer ébred, 3-4 alkalommal minimum.
10/26 anonim válasza:
Általában 22 körül fekszek, ha nem alszok el a 4 éves fiam mellett. Reggel 7-kor kelünk, mivel az oviba legkésőbb 8-ra oda kell érni. Most hétvégén aludhattam 8-ig, mert apa kelt a gyerekkel. :D Van még egy majdnem 3 hetes kisfiam is, így éjjel legalább 3 alkalommal kelek, mert vagy a kicsit kell szoptatni, vagy a nagy ébred fel, mert pisilnie kell, vagy szomjas, vagy csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!