3 évesem és 4 hónaposom már 3. hete náthás mégis mit csinálhatnék már?
Figyelt kérdés
Megállás nélkül ömlik az orrukból a maki, be van álandóan dugulva probléma az alvás, kaptunk orrcseppet, szedünk C vitamint stb de nem javul egyáltal már egy horror az orrszívás, voltunk doktornál ismét de nem ad gyógyszert mert hogy nincs lázuk, tüdejük tiszta, én már teljesen kivagyok2012. okt. 11. 11:00
1/3 anonim válasza:
Alváshoz polcold fel a fejét, orra alá
(szája felé) kenj Unguentum nasale-t. És értesd meg vele, hogy ne szívja fel az orrából a váladékot, hanem fújja ki.
2/3 anonim válasza:
A kicsinek nem kenhetsz a fenti orrkenőcsöt (1. válasz), mert allergiás fulladásos rohamot válthatsz ki...!!!!
Viszont van a Baby Luuf balzsam, ami használható. Hátára kenve nagyon szépen tisztítja a légutakat. Nem tudom milyen orrcseppet használtok. Nekünk a Nasopax orrspré vált be egyedül. Kísérletezgetni kell sajnos, hogy személyre szabottan nekik mi a hatásos. A fejfelpócolás tényleg jó, hogy ne csorogjon hátra a kis torkába.
Jobbulást!
3/3 anonim válasza:
Igen, csak 3 év felett lehet. Köszönöm a kiegészítést. 1. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!