Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem leszek elég jó neki? Vagy mégis mit csinálhatnék?
A barátommal 2 éve vagyunk együtt. Mikor összejöttünk hosszú szőke hajam volt, és nőiesen öltözködtem (magassarkú meg ilyenek). Azt mondta, hogy tetszem neki így is, mert amúgy nyilván nem jött volna velem össze, de neki általában jobban tetszenek a sportosabb lányok, meg a barna haj.
most -bár nem direkt, csak lehet tudat alatt- barna lett a hajam, és inkább sportosabban is öltözködöm, és mostmár azt mondta, hogy tudja mit mondott régen, de ő is változott, és jobban tetszene neki, ha nőiesen öltözködnék újra.. és ekkor gondoltam át igazán, hogy végig hozzá alkalmazkodtam, és neki akartam tetszeni, de neki soha nem jó ahogy kinézek... úgy érzem sehogy sem felelhetek meg neki... mindig talál majd valakit aki jobb. de ha nem vagyok jó úgy neki ahogy épp vagyok, akkor miért van éppen velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!