Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem evő babák anyukái, figyelj...

Nem evő babák anyukái, figyeljetek, a történeten tanulságos lehet nektek is!?

Figyelt kérdés
Kisfiam 1 évesen egy hányásos hasmenéses vírus miatt majdnem egy hetet kórházban töltött. Addig egy jól evő gyerek volt. Nem azonosították be a vírust, de onnét az étvágya rohamos tempóban kezdett megszűnni. Azóta 1,5 év telt el, alig evett már, csak pár dolgot mire beleuntam az orvosok semmit tevésébe (a gyerek dacol, hát ilyen adjak neki azt amit szeret) mire elvittem egy mágneses biorezonancia mérésre. Itt kimutatták hogy az akkori vírus után a gombák elkezdtek szaporodni a kis gyomorrendszerében és teljesen elgombásodott az mára. Elkezdtük szedni egy speciális cseppet és azóta napról napra tér vissza a gyerekem étvágya. Ne dőljetek be a dokiknak, járjatok ti is utána a dolgoknak, mert lám mégis van megoldás!!

2012. okt. 10. 11:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Koszi, hogy megosztottad. Mihamarabbi jobbulast a kisfiadnak es orulok, hogy sikerult megoldast talani.
2012. okt. 10. 11:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Mennyibe került?
2012. okt. 10. 11:28
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia, Ez engem is érdekelne, és hol csináltattad a mérést?

köszi

2012. okt. 10. 14:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem a speciális csepp neve érdekelne leginkább.

Kívánok mihamarabbi teljes gyógyulást!

2012. okt. 10. 17:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Kérdéseim ugyanezek? ennyibe került, és mi a neve a cseppnek?
2012. okt. 10. 17:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne a csepp neve. Légyszi írd meg, köszi :)
2012. okt. 11. 10:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Légyszi írd meg a csepp nevét. Köszi
2012. okt. 12. 09:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Fin Multis multivitamin szirup gyerekeknek. Mágneses biorezonancia mérést végeztek, itt állapították meg hogy mi a baj és milyen csepp kell rá. A kezelés volt 6 ezer Forint. illetve a szirup 5600 Forint. Ez a szirup állítólag megakadályozza hogy cukor vegyenek fel a gombák mert a cukor élteti őket. Így elpusztulnak és megnő az éhségérzet amit addig elnyomtak a gombák. Írjátok meg hogy nektek bejött-e!
2012. okt. 14. 13:37
 9/10 anonim ***** válasza:
köszi
2012. okt. 14. 22:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Én azt javasolom mindenkinek hogy a gyerekét először vigye el szakemberhez, mert nem biztos hogy neki is ugyanez a problémája mint a miénk. Arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy létezik ilyen probléma is egy nem evő babánál. A nem evés okát kell megtalálni!
2012. okt. 15. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!