Nem tudok túllépni Magyar Lacika történetén! Hogyan tudnám kiverni a fejemből?
Külföldön élek és a blogját néztem meg, rajta a videókat, tudom nem kellett volna,de egyszerűen érdekelt a története. Nem tudtam mi lesz a vége, mert nincs magyar csatornánk. Kislányom 8 hónapos és beleült a fejembe a félelem. Eddig is megvolt a természetes szülői aggódás, de most amit érzek. Annyir asajnálom azt a kisfiút és a szüleit, olyan igazságtalan az élet. MIndig előttem van a kép, ahogy álla kiságyba és támasztja a fejét:(
Aki érzett már hasonlót kérlek írja meg, hogy tudom elfelejteni és nem átvetíteni a kislányomra.Köszönöm
UGyanígy voltam, az a napom pokol volt. Nem tudom, de nagyon érzékeyn sőt túl érzékeny vagyok az ilynekre. Soha többet nem nézek ilyesmit. Anyaként ez volt az első alaklom hogy ilyet láttam, de az utolsó is. Aznap éjszaka a kislányom szobájába aludtam a földön és csak néztem ahogy alszik majdnem egész éjszaka.
Remélem a szülők harca a donáció megváltoztatásával kapcsolatban eredményes lesz és nem fog ilyen előfordulni többet! A kis Lacika angyalkának ne legyen értelmetlen a halála.
Köszönöm a válaszokat!
"Sajnos" most én is megnéztem és csak bőgök.
A kisfiamra gondolok csak!!!
Nagyon szomorú!!!!
Aki eddig nem látta kérem, hogy ne nézze meg!!!!!!!!!!!
Borzalmas és nem azért tettem fel e kérdést hogy még több anyukának kellemetlen napot okozzak, csak aki már megtette az segítsen nekem túllépni!
Kérlek anyukák, ha még nem látáttok és nagyon érzékenyek vagytok az ilyenekre NE NÉZZÉTEK MEG!
bocs az offért, megkérdezhetem mi történt a kisfiúval?
ezek után amit leírtatok nem keresnék rá a neten... :S
Ő volt az a műszíves kisfiú,aki 8 hónapos korában szívinfarktust kapott, utána fél évig műszíven élt és két hete meghalt, mert nem kapott időben megfelelő szívet. Az is baj volt, hogy véletlenül játék közben kihúzta a pocakjából a azt a csövet ami szállította a vért és elfertőződött a helye.
Nagyon szomorú történet! Ne nézd meg, csak kérlek imádkozz érte egyet, és a szüleinek drukkoljunk, akik azért harcolnak, hogy a magyarországi donáció rugalmasabb legyen és a korházban a sok papírmunka ne renttentsae vissza az intezív osztályon dolgozókat, hogy a sajnos már megtörtént tragédiába elhunyt emberek szervei időben eljuthassanak aokhoz, akiknek szükségük van rá. És hogy aláírjuk a nemzetközi donor egyezményt.
Ha ez már meg lett volna, nem kellett volna ennek a 1,5 éves kisfiúnak meghallnia!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!