Nem tudok túllépni Magyar Lacika történetén! Hogyan tudnám kiverni a fejemből?
Külföldön élek és a blogját néztem meg, rajta a videókat, tudom nem kellett volna,de egyszerűen érdekelt a története. Nem tudtam mi lesz a vége, mert nincs magyar csatornánk. Kislányom 8 hónapos és beleült a fejembe a félelem. Eddig is megvolt a természetes szülői aggódás, de most amit érzek. Annyir asajnálom azt a kisfiút és a szüleit, olyan igazságtalan az élet. MIndig előttem van a kép, ahogy álla kiságyba és támasztja a fejét:(
Aki érzett már hasonlót kérlek írja meg, hogy tudom elfelejteni és nem átvetíteni a kislányomra.Köszönöm
Én is ilyen bolond vagyok,mint te....De nem szabad ezt csinálnod,ne nézz többé ilyen videókat!!!Szörnyű,fájdalmas,nagyon sajnálom szegény kicsi fiút és tehetetlen dühöt érzek,ha arra gondolok,hogy megmenthették volna.
Rengeteg szomorú történet kering a neten, (más jellegű,tehát nem betegséggel kapcsolatos) véletlenül akadtam rá és napokig olyan állapotban voltam,hogy...
Már hónapokkal ezelőtt volt,de még mindig bevillan néhány kép.Ne fájdítsd a szíved,idővel elfelejted.
Sziasztok!
Tudom,hogy figyelmeztettel,kerdezo de en nem birtam ki es rakerestem a neten. En is kulfoldi vagyok es nem vagyok kepbe mindennel ami Otthon tortenik. A videokat nem neztem meg de a cikkek igy is kiboritottak,zokogok miota elolvastam,azt hiszem nekem is kell par nap mire kiheverem. Nekem van egy 16 honapos gyonyoru kisfiam es Istennek adok halat,hogy egezseges lehet.
nem is akarok ilyesmit leírni, de ha bármi történne a babámmal igenis felajánlanám. Angliában élek, és itt úgy van, hogy amikor beregisztrálsz a háziorvoshoz, nyiltkozi kell erről. Én és a párom is aláírtuk a beleegyezzést.
Jó lenne ha Magyarországon is menne, nem kellene ennyi embernek meghalnia szervhiány miatt!
Tegnap ismét meghalt egy 3 éves kisfiú, mert nem kapott időben szervet. Még gépen van, de már agyhalott. Az édesapa nem akarja megengedni, hogy lekapcsolják a gépről. Szörnyű dolgok ezek.....
Sok erőt kívánok és kitartást!
Az emléke tartsa életben a másik feled!!!
Őszinte részvétem!
egy kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!