Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tudok túllépni Magyar...

Nem tudok túllépni Magyar Lacika történetén! Hogyan tudnám kiverni a fejemből?

Figyelt kérdés

Külföldön élek és a blogját néztem meg, rajta a videókat, tudom nem kellett volna,de egyszerűen érdekelt a története. Nem tudtam mi lesz a vége, mert nincs magyar csatornánk. Kislányom 8 hónapos és beleült a fejembe a félelem. Eddig is megvolt a természetes szülői aggódás, de most amit érzek. Annyir asajnálom azt a kisfiút és a szüleit, olyan igazságtalan az élet. MIndig előttem van a kép, ahogy álla kiságyba és támasztja a fejét:(

Aki érzett már hasonlót kérlek írja meg, hogy tudom elfelejteni és nem átvetíteni a kislányomra.Köszönöm

2010. nov. 21. 12:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én is ilyen bolond vagyok,mint te....De nem szabad ezt csinálnod,ne nézz többé ilyen videókat!!!Szörnyű,fájdalmas,nagyon sajnálom szegény kicsi fiút és tehetetlen dühöt érzek,ha arra gondolok,hogy megmenthették volna.

Rengeteg szomorú történet kering a neten, (más jellegű,tehát nem betegséggel kapcsolatos) véletlenül akadtam rá és napokig olyan állapotban voltam,hogy...

Már hónapokkal ezelőtt volt,de még mindig bevillan néhány kép.Ne fájdítsd a szíved,idővel elfelejted.

2010. nov. 21. 13:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Én csak olvasom a soraitokat és már most bőgök :-(( Nagyon szomorú,de nem keresek rá a neten.Nekem is van egy 18 hónapos tündéri kisfiam aki most alszik.Legszívesebben befeküdnék most mellé a kiságyba és megszeretgetném.Ráadásul 29 hetes terhes vagyok a kistesóval,így most extra érzékeny vagyok az ilyenekre.Nagyon sajnálom azt a kisfiút és a szüleit is.Én belehalnék az ilyenbe az tuti.
2010. nov. 21. 13:50
 13/19 anonim ***** válasza:
én egy másik kisfiúval jártam "így".Őt Bencének hívták az anyukája írt blogot róla. ő sajnos pár nappal az 1. születésnapja előtt meghalt. genetikai betegség. önállóan nem tudott levegőt venni. anyukája majdnem minden nap írt róla. fiatal anyuka de olyan szépeket írt. csak a szívem szorul össze. róla is csináltak emlékvideót. na én akkor több napig csak sírtam ha rágondoltam. az én kisfiam 2 héttel fiatalabb. miután ez megtörtént ( mármint hogy megnéztem ) sokkal nagyobb türelemmel voltam a kisfiam iránt. hogy nekünk, akiknek egészségesek a gyermekei milyen szerencsések vagyunk hogy melletünk a szobában alhat délután vagy hogy este megfürdetjük és utána lefektetjük aludni vagy reggel amikor felkel bemehetünk a szobájába. ezek apró dolgok. de sajnos ezen beteg gyermekek anyukái mit nem adnának ezekért a dolgokért. igazságtalan az élet hogy ezen pici gyerekekkel miért történnek ilyen dolgok.
2010. nov. 21. 15:18
 14/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Tudom,hogy figyelmeztettel,kerdezo de en nem birtam ki es rakerestem a neten. En is kulfoldi vagyok es nem vagyok kepbe mindennel ami Otthon tortenik. A videokat nem neztem meg de a cikkek igy is kiboritottak,zokogok miota elolvastam,azt hiszem nekem is kell par nap mire kiheverem. Nekem van egy 16 honapos gyonyoru kisfiam es Istennek adok halat,hogy egezseges lehet.

2010. nov. 23. 05:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Csak annyit kérdeznék a megrendült édesanyáktól,ha úgy alakulna-Ne adja a Jó Isten-közületek hányan ajánlanátok fel a gyermeketek szerveit???Mert az a kisfiú sajnos azért halt meg,mert senki,de senki nem volt hajlandó szervet adományozni!!!!
2010. nov. 23. 08:14
 16/19 A kérdező kommentje:

nem is akarok ilyesmit leírni, de ha bármi történne a babámmal igenis felajánlanám. Angliában élek, és itt úgy van, hogy amikor beregisztrálsz a háziorvoshoz, nyiltkozi kell erről. Én és a párom is aláírtuk a beleegyezzést.

Jó lenne ha Magyarországon is menne, nem kellene ennyi embernek meghalnia szervhiány miatt!

Tegnap ismét meghalt egy 3 éves kisfiú, mert nem kapott időben szervet. Még gépen van, de már agyhalott. Az édesapa nem akarja megengedni, hogy lekapcsolják a gépről. Szörnyű dolgok ezek.....

2010. nov. 23. 14:19
 17/19 lacikaanya válasza:
Nagyon szépen köszönjük mindenkinek aki együtt érez velünk.Rettenetes a hiány,mióta Lacika elment!Nagyon jó érzés,hogy sokan szeretik őt!Már a fél életem elveszítettem,hogy ő nincs velem.
2011. márc. 12. 11:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Sok erőt kívánok és kitartást!

Az emléke tartsa életben a másik feled!!!

Őszinte részvétem!

egy kisfiú anyukája

2011. márc. 12. 20:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Én azt kívánom, hogy igaz elfelejteni sosem lehet egy kisgyermeket, az emlékét meg kell őrízni, és ő mindig az anyukája szívében fog tovább élni, de kívánom, hogy ha lehetséges egy újabb kisgyermek édesítse meg mindennapjaitokat, szeretetet vigyen házatokba!Szeretettel gondolok rátok.
2011. márc. 15. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!