Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen volt a dackorszak?...

Milyen volt a dackorszak? [Bőv. Lent! ]

Figyelt kérdés

Hogyan kezdődött?

Mennyi idős volt a gyermeked?

Meddig tartott?

Hogyan kezelted? Mi vált be nála?

Mi volt a "csúcs"? Mikor mondtad azt, hogy eleged van?

2012. okt. 9. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
38%

Milyen volt?

Rémálmaiban se jöjjön elő;)

Tavaly ősszel kezdődött, akkor volt a fiam közel három éves. Három hónapig kezelhetetlen volt, ami azért volt nekem nagyon furcsa, mert előtte a két lányommal soha nem voltak ilyen gondjaim.

Hogyan kezdődött? Nem is tudom. Egyszer csak felfedezte, hogy az apja nincs itthon napközben, és borzasztóan sírt reggeltől, sokszor órákig nem tudtam megvigasztalni, mert nem hagyta. Rekedtre sírta, üvöltötte magát, a száját harapdálta, nem tudtam felöltöztetni, nem érdekelték a játékok, mindent szétdobált.

Karácsonyra oldódott meg a dolog, mert a férjem év végén kivett két hét szabit, amikor aztán helyrebillent a gyerek egyensúlya, azóta eltelt időkben soha nem jött vissza ez a borzasztó helyzet.Én már nyugtatókat szedtem:(

2012. okt. 10. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
Az első nem a dackorszakról írt. Az már 2 év körül elkezdődik, náluk is. Felfedezte, hogy ő egy egyéniség saját akarattal - szépen kifejezve. Igazából ha "rájön az ötperc" akkor visít, földre veti magát...ilyenkor otthagyom és várom, hogy befejezze. Oka bármi pl. nem jó az a póló amit ráadok, nem akar mégse teát holott 2 perce azt kért, vegyek a boltban amit csak belerak a kosárba, nem mosogassak, hanem üljek le stb. Van, hogy 2 napig nem dilizik, van, hogy egész nap fél óránként...van, hogy tehetetlenségemben bőgök ha nem lát, de volt már, hogy belöktem az ágyába vagy megszorítottam a kezét ha mondjuk 20-szor piszkált valami tilos dolgot.
2012. okt. 12. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok, három gyerek után szerintem tudom, mi micsoda:)
2012. okt. 13. 15:51
 4/4 anonim ***** válasza:
A lepontozó remélem nagyobb kielégülésben nem részesül, mint ebben.
2012. okt. 15. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!