Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kecskeméti waldorf mennyire...

A kecskeméti waldorf mennyire jó óvoda? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 19:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%

egyre több a problémás gyermek, nagyon elszektásodtak az óvónők, különösen a kecskeméti oviban

mágikus szertartásokat tartanak és szexuálpszichológiailag teljesen összezavarják a gyermekeket

2012. okt. 9. 19:58
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Egyszerűen sátánisták!!!
2012. okt. 16. 18:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Akkor oda biztosan nem íratom a gyermekemet. Másnak a véleményére is kíváncsi vagyok.
2012. okt. 18. 15:42
 4/11 anonim ***** válasza:

Elsö kétválaszoló, ezt kifejtenétek?

Én is gondolkodtam waldorf ovin, de ilyesmit még nem hallottam.

2012. okt. 18. 16:14
 5/11 anonim ***** válasza:
44%
Ezt biztost csak viccből írtátok ugye? első két válaszoló.
2012. okt. 18. 17:05
 6/11 anonim ***** válasza:
hát remélem,hogy csak vicc....
2012. okt. 18. 19:15
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
Csak jót tudok róla írni, főleg a Stella csoportját ismerem. Nagyon családcentrikus a nevelés, a gyerekek maximális figyelmet kapnak. Hagyják kibontakozni a gyereket, és erősítik abban, amiben igazán tehetségesek. A Waldorf módszerrel mivel én maximálisan egyet értek, csak ajánlani tudom.
2012. okt. 19. 08:48
 8/11 anonim ***** válasza:
16%

Ez nem vicc! Volt részem benne, engem is próbáltak behálózni, de szerencsére nem sikerült.

A sátánista tanokat Solymáron tanulják meg a tanárok, pedagógusok, ezért kötelező a továbbképzés.

2012. okt. 29. 14:28
 9/11 anonim ***** válasza:
55%
Én járattam a gyermekemet oda, de egy félév elég volt arra, hogy kiismerjem a szellemiségüket és átrakattam egy másik oviba a gyerekemet. (a jó dajkák elmenekültek azóta)
2012. okt. 29. 15:07
 10/11 anonim ***** válasza:

"Hagyják kibontakozni a gyereket"

okkultista tanokat oktatnak, teljesen összezavarják a gyermekeket

2013. jan. 3. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!