Csicsergő óvoda (XI. ker, Siroki u. ) tapasztalatok vélemények?
Szia, mi is ehhez az ovihoz tartozunk, novemberben fogja elkezdeni a kisfiam ha minden jól megy. 3 anyukával beszélgettem eddig az oviról, mindenki jót mondott, kivéve egy dolgot, hogy az egyik csoport óvónői nem igazán vitték sétálni a gyerekeket. (De ez igazából mindegy, mert azok az óvónők a mostani kiscsoportosokat kapták.) És még annyi, hogy a belső udvara nem olyan nagy.
Április első hetében megyünk nyílt napra, azután többet tudok majd mondani.
Hadd kérdezzek én is tőled: Milyen ovikat nézegettél még a környéken? Köszi
Hozzánk még a Kanizsai utcai Tesz-vesz óvoda van közel, de nem voltam még bent. Őszintén szólva nem is gondolkodtam másik óvodában, csak a Siroki utcai, mert 20 méterre van tőlünk, de kicsit kétségbe estem a negatív véleményektől amiket eddig olvastam (pl. hogy nem viszik ki a gyerekeket az udvarra, mert zavarja a lakókat, kicsik a szobák, elavultak a berendezés, felszerelés stb)
Mikor lesz pontosan az a nyílt nap? Mi is elmennénk rá. (bár már voltam bent tavaly, nagyon kedves és készséges volt az igazgatónő)
Sziasztok!
Végül a Csicsergőbe mentek?
Mi nem oda "készültünk", de a körzetesbe nem vették fel, és az utolsó pillanatban (tegnap) sikerült ide bekerülni.
még egyenlőre itthon van velem, kivettem a bölcsiből is, mert most babát várok :) úgyhogy nem írattam be még sehova, jobb, ha itthon van velem még egy kicsit, ha úgysem dolgozok
én is kíváncsi vagyok a második válaszadó tapasztalataira, ha már elkezdték az ovit, remélem olvassa még a kérdést
5. vagyok
Én teljesen meg vagyok elégedve az ovival. A lányom is szereti, igaz nem menne, ha nem lenne muszáj, de ott már nincs baja. Szereti az óvó néniket (az egyik egy tündér, de nekem a másikkal sincs különösebb bajom).
A csoport mostanra úgy látom jól összeszokott, még barátja is van a lányomnak, pedig ő nehezen teremt kapcsolatot. Nem az a tipikus "kirakat" óvoda, hogy kifelé a szépet és jót mutatjuk, a gyerek meg csinál, amit akar... Az udvar kicsi, de örülünk, hogy ez is van. Én nem bántam meg, hogy ide vették fel és nem a körzetes Kanizsaiba. (Most a Csicsergőben is új vezető óvónő lesz, nem tudom ki.) Felszereltség: semmi extra, de nekem az óvónők hozzáállása, gyerekszeretete fontosabb, minthogy van-e évente 5 új játék a csoportban. Amivel egyedül nem vagyok kibékülve, az az ennivaló... Drága, ahhoz képest, hogy miket kapnak. Sokszor nem gyerekeknek való,és sok az édes, szénhidrát tartalmú ebéd.
Köszönöm a válaszodat! A nagyom ha felveszik szeptembertől ide fog járni. Remélem szeretni fogja - nagyon hiányzik már neki a gyerektársaság.
Milyen ebédek vannak? A fiam a főzeléket pl egyáltalán nem eszi meg, úgyhogy nem bánom, ha az nincs. Tészafélék, rizs, levesek - ezeket imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!