Hol és milyen cipőt vesztek mostanra 1,5 év körüli gyermeketeknek?
Most van 2 cipője. A sportosat nyár elején vettem, még kihúzzuk vele a mostani időt.
Ilyen:
Meg van mellé egy kimondottan őszi cipője:
Már néztem a téli cipőket is, mert kell majd egy vízálló is, ezt néztem ki:
Vagy ezt, mert már bölcsis:
Csak itt nálunk nem olyan nagy a kínálat, abból kell választani, ami az üzletben van.
Én most Falcon cipőt vettem, ami nagyon jó minőségű, mégis pont fele annyiba kerül, mint a Superfit.
Szerintem érdemes 2 cipőt venni, egy csizmát és egy magas szárú (kérges!!) cipőt. Főleg egy másfél évesnek fontos, hogy rendes cipő legyen, fogja a bokáját...
Koszi! A DD Step mellett dontottem :) Siestat sosem vennek, nem is tetszenek es tanultam, hogy abban olyan betet van, ami nem jo egy egeszseges gyereknek. Tudom errol megoszlanak a velemenyek, de en egy ortoped professzornak jobban hiszek :) Igy a siesta kizarva.
Megegyszer koszi a valaszokat!!!!
Sosem lesz ebben a kérdésben egyértelmű az ajánlás, mert nekünk is az ortopéd orvos ajánlotta a Siestát, meg a gyógytornász is. :)
Nekem is tetszenek a D.D.Step cipők, jók minőségre is. Meg az Elefanten is nagyon nagyon jó.
Amúgy nálunk az egyik oka, hogy Siestát kap a gyerkőc ebből a 3 márkából, mert az egészségpénztárra is meg lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!