Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyibe jön ki egy hónapra...

Mennyibe jön ki egy hónapra egy önkormányzati bölcsöde?

Figyelt kérdés
Gondolok itt mindenre amit be kell egy hónapra fizetni. Ellátás, az az összeg amit most önkormányzati szinten döntöttek, csoportpénz, pelus....
2012. okt. 8. 14:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi 1 hete vagyunk beszokósak, úgyhogy friss az info.

Kellett bevinnem wc-papírt, szalvétát, zsepit, papírtörlőt, folyékony szappant.

Ezek mentek a közösbe. Az én kislányomnak pelus már nem kell, úgyhogy ami személyes "tisztálkodó szer" az a fogkefe, fogkrém....nyilván nem kell minden héten újat vásárolni belőle.

A csoportpénz havonta annyi, amennyit a szülő gondol. Ezt új játékokra költik, illetve most párásító készüléket vásárolnak belőle. Azt mondta a dadus, hogy olyan 1000,- ft-ot szoktak adni a szülők.

Gondozási díj nincs, a napi 4x-i étkezés 430,- ft. Pont most kaptam a papírt, hogy 8.600,- ft-ot kellesz fizetnem. Összességében kicsivel több mint 10.000,- ft-ból kijön majd egy hónap........szerintem ez egész jó.

2012. okt. 8. 15:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ca.10ezer a kaja.(570/nap )700ft a csopi pénz,plusz kell vinni szalvétát,zsepit, meg folyékonyszappant. Ill pelus és popsitörlő. Holnap lesz szülői,majd akkor mondják el idéntől mi változik.
2012. okt. 8. 15:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Étkezés+gondozási díj575 Ft/nap+ a tisztasági csomag, amit a piacon szerzek be kb havi 600 Ft-ért.
2012. okt. 8. 22:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem 3 gyerekem van, ezért a kaja 50%-os, az havi 4500-5000 Ft. Ezen felül havi 500 Ft csoportpénz, 1 csomag zsepi, wc papír, szalvéta és egy folyékony szappan utántöltő kéthavonta. Ez is kb. 500 Ft-ot tesz ki, így összesen max. 6000 Ft. Gondozási díj nincs. (Budapest melletti kisváros)
2012. okt. 9. 20:23
 15/15 anonim ***** válasza:
12es vagyok. Ma volt szülői.1000 ft a csop pénz de nem kell vinni se szalvétát,szappant és zsepit se.Taavaly 700 volt a csoppénz. Ebből játék,ajándék nasi nekik meg....ami kell nekik...
2012. okt. 9. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!