Mennyibe jön ki egy hónapra egy önkormányzati bölcsöde?
Figyelt kérdés
Gondolok itt mindenre amit be kell egy hónapra fizetni. Ellátás, az az összeg amit most önkormányzati szinten döntöttek, csoportpénz, pelus....2012. okt. 8. 14:48
1/15 anonim válasza:
Ez minden bölcsődében más lehet, mivel önkormányzati hatáskörben van a költségek meghatározása (étkezés és gondozási díj).
2/15 anonim válasza:
Kaja 10.000 + gondozási díj 500/nap + havi pelus adag, 1 csomag zsepi, havi törlőkendő adag, 1 csomag kukás zacsi.
A gondozási díj nekünk most a legmagasabb egy ideig, havonta a fenti dolgokat kérik bevinni.
Kb. 28.000 -re számolok. Ja, most kezdjük a bölcsit.
Viszont a barátnőm fia is bölcsibe jár, náluk nincs gondozási díj, mert az önkorm. átvállalja.
3/15 anonim válasza:
Nálunk kaja + térítési díj: 20.000. Ezen felül csak a havi tisztasági csomag van (zsepi, pelus + kellékei, szalvéta, szappan). Csoportpénz nincs.
4/15 A kérdező kommentje:
Nem forintra pontosan gondoltam. Nyilván számítok rá, hogy az ellátás nem mindenhol ugyanannyi, csak kíváncsi vagyok kinek mennyibe jön ki. Döntenem kell a napokba egy alapítványi bölcsi felvételről, ha nem vesznek fel minket az önkormányzatiba..nem sok esélyt látok rá sajnos...de gőzöm sincs, hogy mennyibe jöhet ki. KB. egy önkormányzati bölcsi.
2012. okt. 8. 14:55
5/15 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló! Ez komoly, hogy havi 20e ft a gondozási díj egy sima önkormányzati bölcsödébe?????? Na most ha nem ülök akkor biztos leültem volna...
2012. okt. 8. 14:56
6/15 anonim válasza:
Bp. VIII. kerület: étkezés 360 Ft/nap + gondozási díj 210 Ft/nap. Csoportpénz nincs, havi 1 csomag zsepi, 1 csomag szalvéta, 1 csomag popsitörlő, időnként fogkrém, folyékony szappan. Pelus annyi, amennyit a gyermeked használ.
7/15 anonim válasza:
nem forintra pontosan? Akkor hogy? sokba v. kevésbe? Ez relatív.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Sokat segítettetek.
Hát erre gondoltam amikor azt írtam, hogy körülbelül. Érdekes, sokan megértették a kérdésemet....
2012. okt. 8. 15:02
9/15 anonim válasza:
Kaja 375 Ft/nap, gondozási díj 170 Ft/nap.
Csoportpénz egy évre van, 8000 Ft.
Pelus, popsitörlő, kenőcs, mellette 2 csomag zsepi, 2 csomag szalvéta, 1 liter folyékony szappan.
10/15 anonim válasza:
3. vagyok, amint írtam, a kaja + gondozási díj együtt 20.000 Ft. Bocs, ha félreérthető voltam. Amúgy én sokallom ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!