Kislányom 3 éves lesz, hálózsákot nem hajlandó felvenni a takarót meg lerugja magáról kb éjféltől. Reggel szinte jéghideg a kis fenek, hiába van rajta pizsama. Ma éjjel fel is kelt pisilni, hajnalban sajnos mégis bepisilt, pedig már 5 hónapja szobatiszta. A szobáját nem fűtjük, mert az eddigi tapasztalatok szerint a hidegben jobbat alszik. Ha meleg van nagyon izzad egyébként, akkor meg az ébreszti fel. Győzzem meg a hálózsákra való visszatérésre vagy mit csináljak? Ti hogyan és miben teszitek le aludni a gyermeketeket? Köszi előre is a válaszokat!
2012. okt. 5. 10:40
1/8 anonim válasza:
Én most kaptam a barátnőmtől klassz, termo anyagból varrt kezeslábast. Ez hálózsák helyett varrta az ő gyerekeinek anno az anyósa, én is nagyon praktikusnak tartom, mivel az én fiam is kiforgolódja a takaróból magát.
2012. okt. 5. 10:43
2/8 anonim válasza:
meleg pizsoma és saját
takaró és zoknia lábára ha fázik még egy takaró 2 éves hálózsákba elmásznak eljárkálna bárhova és utálja
2012. okt. 5. 10:43
3/8 anonim válasza:
Nekunk ilyen halozsakunk van es ez egyaltalan nem zavarja a kisfiamat (32 honapos). Ebben fel tud kellni, jarkalni is ha kell... A sima "labtalan" halozsakba o sem marad meg mar nagyon regota. Igaz ez ala is kell zokni de a kisfiam sosem fazott meg benne. Olyan is van belolle aminek lecsattolhato hosszu ujja is van ha nagyon hideg van. De nekunk meg soha nem kellett az ujjat hozzacsattolni mert eleg volt igy is mint a kepen. Igaz mi kulfoldon elunk de szerintem barhol van. Csak nem tudom, hogy pontosan mi lehet a magyar neve mert itt sem halozsaknak hivjak:
Hát mi panelben lakunk, régen téglalakásban, ott hálózsákoltam, most két éves, és nem szereti. De itt télen nyáron rohadt meleg van (24 fok), jelenleg kezeslábasban alszik, pléddel.
2012. okt. 5. 11:08
5/8 anonim válasza:
Pizsama, és rá egy polár rugdalózó!
Varrathatsz is, polár anyagot lehet kapni, középre egy zipzár, és kész is a polár rugi!
2012. okt. 5. 11:12
6/8 anonim válasza:
Az én 3 éves fiam hálózsákban alszik, nagyon szereti. De például tesóm gyereki nem szerették, ők 2 réteg pizsamában, pulcsiban, zokniban aludtak. Vagy próbálj jó nagy takarót ráteríteni, és betűrni a széleit a matrac alá, úgy nem csúszik le. Ha nem szereti a hálózsákot, akkor ne erőltesd.
2012. okt. 5. 11:15
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sok ötletet kaptam tőletek. Mi is külföldön élünk, Németországban. Megnézem a 3. válaszoló ötletét, hogy olyat lehet e nálunk kapni. Remélem valami német gyártmány :-). Attól félek megfázik éjjel a kis veséje, ez a sok pisilés nem nagyon tetszik nekem, szegényem ő sem alszik nyugton így. Köszi még egyzser mindenkinek!
2012. okt. 5. 13:29
8/8 anonim válasza:
Nekem ugyanez a dilemmám és hasonló dolgok jutottak eszembe, de a polár rugiból/hálózsákból hogy bújik ki egyedül, ha éjjel felkel pisilni? Legalábbis az enyém fel szokott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!