Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem alszik éjjel, hanem ébred...

Nem alszik éjjel, hanem ébred enni 1 évesen, mivel tömjem a pocikáját, hogy aludjon?

Figyelt kérdés
Van hogy 2x is ébred, plussz a cumivesztés, dörgés és villámlás, szóval sokat vagyunk ébren. Már eléggé zombi fármám van, jó lenne aludni, milyen tápszert adjak este? Most Milupát eszik.
2012. aug. 27. 11:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Régebben adtam én is Sinlacot, de semmit sem ért.

Nálunk az vált be, hogy este azt adtam neki amit ebédre.

Mondjuk ha rántott husi volt az ebéd akkor azt kapott estére is, így nem kelt fel éhesen ájszaka, viszont inni ugyanúgy felkelt mert kiszárad a szája ebben a száraz levegőben.

2012. aug. 27. 11:37
 2/9 A kérdező kommentje:
a lányom fürdés után nagyon keveset eszik, 120ml a max és 6kor van az utolsó evés, akkor általában tejpépet kap vagy joghurtot.
2012. aug. 27. 11:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Mikor van fürdés?

Szerintem a 6 órai evést kellene fürdés utánra tenned.

6 órakkor kapjon egy kis nasit, gyümölcsöt.

2012. aug. 27. 11:47
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez pszihés dolog, tuti nem éhes.:)

A fiam 15 hós koráig szopott éjjel, most egy hete elhagyta, és alszik is. Eddig legalább kétszer kajált egy éjjel. Mint aki majd éhes veszik...

És most, hogy nem szopik éjjel sem az a z első dolga reggel, hogy feleszi a hűtőt. még akkor sem éhes különösebben.

Szóval lelki oka van neki szerintem, vagy nem adsz, és esetleg sír, vagy kivárod, míg úgy dönt, hogy inkább alszik...

2012. aug. 27. 11:47
 5/9 anonim ***** válasza:

én meg azt mondom, hogy biztos éhes. este 6kor kap utoljára szilárdat ami egy joghurt? hát ez baromi kevés, a joghurtnak/tejpépnek az uzsinak kéne lennie, a vacsináak meg táplálónak és persze később. 7-f8körül adj neki azt amit ti esztek, kenyeret, felvágottat, sajtkrémet, főzeléket, tésztát, egytálételt, stb. majd fürdés után a tápszert.

lényegében már mindegy milyen tápszert-tejitalt-tejet iszik lefekvés előtt, ez nem fog számítani, egy éves már nem lakik jól ezzel, csak kiegészítése a rendes vacsorának.

2012. aug. 27. 12:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy nem elég a joghurt, de sarul eszik és azt legalább megeszi, mindig próbáltam hagyni időt az utolsó evés és a fürdés utáni evés közt, hogy éhesebb legyen, de nem eszik, csak keveset. Hogy csináljam? Adjak 4kor uzsira joghurtot és 7kor egy kiadós vacsi? És ha 9 után nemiszik tápsert egyáltalán??? Akkor is felébred :(
2012. aug. 27. 12:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sem azért ébred, mert éhes, hanem mert megszokta. Fiam is ezt csinálta. Én 13 hónapos korában véget vetettem ennek. ...és nem halt még éhen reggelig. Vizet adtam cici helyett - volt 2 éjszaka kb. 10 perc sírás. 3. éjjelen már nem is próbálkozott. Én is mindig azt hittem, hogy éhes de akárhogy/akármivel tömtem vacsorára mindig felébredt 2-szer szopni.
2012. aug. 27. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, nem túl laktató, és talán korai a vacsi is nálatok, 7 kor tejpép, vagy amiből sokat eszik, ha főzelék, rizs, stb...

add a kedvencét.

Uzsira meg gyümölcs...

De szerintem is csak szivat....

A lányom és a fiam is 14 hós korukig ettek éjjel, egyik nap meggondolták, és onnantól nem, pedig nem kaptak mást vacsira, mint előtte. ..

2012. aug. 27. 15:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Lányom is egy éves. és dettó mint nálatok a szitu. CSAK pluszban kisasszony rákapott a hisztisen alszok el dologra és nem itta meg a tápit hanem úgy aludt be hogy ott maradt a cumis üveg. Éjfélkor meg ordított hogy éhes. Én tudod mit csinálok? Mondjuk elég rég nincs rendszerünk így akkor eszik amikor éhes. Viszont a tej alapú az kell. Így hát míg engedjük a fürcsi vizet kap egy nagy adag csokis tejpépet (milupa) Ezt benyomja. Full maszatos és imádja kenni magára, ami nem érdekel hisz megyünk fürcsizni. Egy hete nincs ébredés. ja mikor leteszem kap vizet. Párom meg is dicsért milyen jól kitaláltam mert így a fog mosás se vész kárba hisz nem a tápin alszik be. remélem beválik nektek is ez :)
2012. aug. 27. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!