Nem alszik éjjel, hanem ébred enni 1 évesen, mivel tömjem a pocikáját, hogy aludjon?
Régebben adtam én is Sinlacot, de semmit sem ért.
Nálunk az vált be, hogy este azt adtam neki amit ebédre.
Mondjuk ha rántott husi volt az ebéd akkor azt kapott estére is, így nem kelt fel éhesen ájszaka, viszont inni ugyanúgy felkelt mert kiszárad a szája ebben a száraz levegőben.
Mikor van fürdés?
Szerintem a 6 órai evést kellene fürdés utánra tenned.
6 órakkor kapjon egy kis nasit, gyümölcsöt.
Ez pszihés dolog, tuti nem éhes.:)
A fiam 15 hós koráig szopott éjjel, most egy hete elhagyta, és alszik is. Eddig legalább kétszer kajált egy éjjel. Mint aki majd éhes veszik...
És most, hogy nem szopik éjjel sem az a z első dolga reggel, hogy feleszi a hűtőt. még akkor sem éhes különösebben.
Szóval lelki oka van neki szerintem, vagy nem adsz, és esetleg sír, vagy kivárod, míg úgy dönt, hogy inkább alszik...
én meg azt mondom, hogy biztos éhes. este 6kor kap utoljára szilárdat ami egy joghurt? hát ez baromi kevés, a joghurtnak/tejpépnek az uzsinak kéne lennie, a vacsináak meg táplálónak és persze később. 7-f8körül adj neki azt amit ti esztek, kenyeret, felvágottat, sajtkrémet, főzeléket, tésztát, egytálételt, stb. majd fürdés után a tápszert.
lényegében már mindegy milyen tápszert-tejitalt-tejet iszik lefekvés előtt, ez nem fog számítani, egy éves már nem lakik jól ezzel, csak kiegészítése a rendes vacsorának.
Igen, nem túl laktató, és talán korai a vacsi is nálatok, 7 kor tejpép, vagy amiből sokat eszik, ha főzelék, rizs, stb...
add a kedvencét.
Uzsira meg gyümölcs...
De szerintem is csak szivat....
A lányom és a fiam is 14 hós korukig ettek éjjel, egyik nap meggondolták, és onnantól nem, pedig nem kaptak mást vacsira, mint előtte. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!