Mit csináljak, hogy 10 hónapos kislányom ne ébredjen olyan sokszor éjjel?
Kezdek fáradt lenni, mert a picikém éjjelente van, hogy 4-5-ször is felébred. Keresi a cumiját. Persze nem találja, így nekem át kell mennem hozzá a szobájába és előkeríteni. Amint megkapta alszik is szépen vissza.
Most már 2-3 cumival alszik egyszerre, hogy jobban a keze ügyébe kerüljön legalább egy, de valahová még így is el tudja őket "játszani".
Járt már valaki hasonló cipőben.
Ha leszokna a cumis alvásról, akkor javulna a helyzet?
Ha igen, hogy szoktattátok le a gyerkőcöt?
5-6 cumival mi jó eredményeket értünk el. :o)
De másik lányomnak csak egy volt. Feszesre raktuk a rácsvédőt, így nem esett ki, ő megtalálta magának és betette ha kellett, éjjel is.
Már belinkeltem máshová is, de ide is betűzöm.
Kedves 3-as. A cikk nagyon érdekes, de rajtam sajnos nem segít. Én nem választottam le a kislányomat, a tejem elapadt. Mi a dédiékkel élünk, tehát 5-en élünk egy háztartásban, sőt édesanyámék is közel vannak. Tehát a nagycsalád minta teljesen illik ránk. :) Folyton foglalkozik valaki a picurommal. Az alvás viszont nem megy. :(:(:(
Nappal örülök, ha össze-vissza 1 órát tud aludni. Ez nagyon kevés az ő korában. Éjjel pedig gyakran kel. Mostanában nyűgösebb is és kialvatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!