Normális, hogy minden éjjel 10-20szor is felébred vagy felsír 20hós kislányom? A Tiétek is?
Lehet ha másik szobában lenne,pont nem ébredne ennyiszer.Nekem 21 hónapos a kisfiam,általában nem ébred fel éjszaka,de ha igen,akkor kér egy pár korty vizet és alszik tovább.Amíg egy szobában voltunk,ő is rengetegszer ébredt,nem volt összefüggő két óra amit tudtam volna aludni.
Lehet hogy a Te kicsid is nyugodtabb lenne egyedül.
Nálunk egyetlenegyszer sem ébred. 16hós. 1 éves korától így van, tápszer este és alszik reggelig, bár mellettem. Se cumija nincs és nem is iszik semmit éjjel. 6-7 körül ébred tápszerért, majd visszaalszik 8-9-ig.
Ha netán mocorog, forog, megsimogatom, puszi, átölel és így alszunk. Legalább kipihent vagyok:)
A 3,5 éves fiam is épp így volt, ő már egyedül alussza át az éjszakát külön ágyban, külön szobában. Egyik napról a másikra átszokott az egyedül alvásra.
Szia.
Hogy miért én sem jöttem rá,de az én kisfiam is sokszor ébredt fel éjjel.15 hós koráig bírtam utánna átraktam a saját szobájába és volt keserves 3 éjszakánk amikor sokat sírt,de nem mentem át hozzá.Utánna végigaludta az éjszakákat.Ez 3 hónapja volt azóta 2 olyan éjszakánk volt amikor a foga miatt nyügicélt,akkor átmentem megvígasztaltam,de egyébként hagyja aludni a családot.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!