7hónapos a fiam, de 3-4x kel éjjel. Addig sír, amíg tápszert nem kap.90-120ml alkalmanként. Mit csináljak, h aludjon 9-3ig legalább? már mindent kipróbáltam az etetéssel:- (
Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 10:26
1/7 anonim válasza:
Este lakjon jól. Éjjel csak teát kapjon. Néhány napig sír majd,de utána átalussza az éjszakát.
2/7 anonim válasza:
nem csak este kell jóllaknia, az egész napi számít.
valahogy így próbáld meg, nálunk ez jött be:
reggel tápi, majd kenyérfalatkák, kis sajt, vagy amit ehet már.
10óraira gyümi keksszel, majd alvás tápival
ebéd főzelék husival
uzsonna tejpép és alváshoz tápi
vacsira sinlac és tápi
3/7 anonim válasza:
Szerintem valami laktatót kéne adj estére! Pl. tejpép, vagy olyan tápszer ami jóllakottságot éreztet! Azt hiszem több márkának is van ilyen.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen,este 7hónaposnak való rizsnyákot kap150ml tápszerrel...kb.1óra múlva fürdés+90ml tápszer az elalváshoz.élfélig tart ki,onnan 3óránként kéri a 120ml tápszert:-( normális ez 7hónaposan?
2012. szept. 16. 12:58
5/7 anonim válasza:
3.vagyok! Nem tudom, de az én lányom 6hónapos és reggelire 160ml tejpép+90gramm gyömit eszik összekeverve, ebéd 190gramm főzelék, utána 2órára rá, 60ml tápszer. Utána délután uzsira 210ml tápszer és este fél6-6kor fürcsi, utána 230ml tápszer és fekvés. Reggel 7-8között kel! Nem lehet, h keveset eszik a fiad????? Nekem nagyon kevésnek tűnik a 120ml! De persze te tudod, h mikor és mennyivel lakik jól a picid! :)
6/7 anonim válasza:
és a reggeli után 1,5órára még eszik 60ml tápszert, elalvás előtt.
7/7 A kérdező kommentje:
Reggel6-kor120 ml táp,8kor 5evők.gríz+150ml táp,11kor 100gr gyümi,14kor 200-250gr husis főzi,18kor 5evők.rizsnyák 150ml táp,20kor 90-120ml tápszer. Ez a napi adag+éjféltől 3óránként 120ml tápszer.....
2012. szept. 18. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!