Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elhagyhatjuk már a pelust?

Elhagyhatjuk már a pelust?

Figyelt kérdés

3 hónapja nappalra szobatiszta a lányom,most 22 hónapos.

A kistesó egy hónapos túl vagyunk a kezdeti féltékenységen, imádja a hugit:)

Levenném róla a pelust,de délután és reggel is úgy kel,hogy van benne pisi.

Két hete volt két nap,amiko nem volt hajlandó délután pelenkát felvenni, és be is pisilt, nem szidtam meg, elmondtam,hogy legközelebb szólni kell. De ő sírt, és mondta,hogy anya, be pisi:(

Másnap ő hozta a pelust,hogy vegyük fel.

Ez volt két hete, van értelme próbálkozni,vagy várjak még?

Éjstaka ébreszgessem,vagy hogyan kell egyáltalán "jól" csinálni??

2012. okt. 4. 14:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem éjszakára és délutáni alvásra még hagyhatod neki. Ha már alvás után száraz a pelus, akkor próbáld meg wlhagyni. Eddig nagyon jól haladtok, az a fontos, hogy nem szabad rágörcsölni a témára.
2012. okt. 4. 15:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Nálunk az vált be mindhárom gyereknél,hogy este elalváskor nem adtunk pelust,elmagyaráztuk nekik,hogy szóljanak!Éjjel kb 2 óránként vittük pisilni!2 hét alatt éjjel is szobatiszták lettek!Van aki arra esküszik,hogy majd elhagyja magától valamikor....
2012. okt. 4. 15:16
 3/3 anonim ***** válasza:
lányom csak éjszakára kap pelust 2,5 éves .
2012. okt. 4. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!