Ha a bölcsiben napi 1-2 bepisilős baleset lesz visszaadják a pelust?
Már egy hónapja nem hord pelust a fiam, de ha nem figyelek akkor van, hogy 2-3x is becsurog és néha nem csak az eleje, hanem az egész. Sajnos ha játszik nem figyel oda, nekem kell kérdezgetni. Most kezdjük a bölcsit hétfőn. Mondtam a gondozónőknek, hogy mi a helyzet és elég furán néztek rám. Leginkább az nem tetszett nekik, hogy ő nem szól magától. (amúgy 2,5 éves).
Abban reménykedek, hogy gondolom mielőtt kimennek az udvarra, vagy evés előtt megpisiltetik őket. Alváshoz még kell a pelus. És 9-től 3-ig csak nem pisil olyan sokszor.
Aztán majd kialakul és megtanulja, hogy szóljon. Egyébként néha olyan sokáig tudja tartani, ha odafigyel: pl pénztárnál sorba álltunk és kibírta míg hazaértünk, pedig a parkban is pisilhetett volna útközben.
Egyébként jó a híre a bölcsinek. Azt mondják türelmesek a szobatisztaság alatt.
Szerintem nem adják vissza a pelust, viszont biztos vinned kell több váltóruhát is.
Ha tényleg jó a híre a bölcsinek, akkor ebből nem csinálnak bonyodalmat, viszont szólj előre hogy mi a helyzet hogy tudjanak figyelni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!