Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha a bölcsiben napi 1-2...

Ha a bölcsiben napi 1-2 bepisilős baleset lesz visszaadják a pelust?

Figyelt kérdés

Már egy hónapja nem hord pelust a fiam, de ha nem figyelek akkor van, hogy 2-3x is becsurog és néha nem csak az eleje, hanem az egész. Sajnos ha játszik nem figyel oda, nekem kell kérdezgetni. Most kezdjük a bölcsit hétfőn. Mondtam a gondozónőknek, hogy mi a helyzet és elég furán néztek rám. Leginkább az nem tetszett nekik, hogy ő nem szól magától. (amúgy 2,5 éves).

Abban reménykedek, hogy gondolom mielőtt kimennek az udvarra, vagy evés előtt megpisiltetik őket. Alváshoz még kell a pelus. És 9-től 3-ig csak nem pisil olyan sokszor.

Aztán majd kialakul és megtanulja, hogy szóljon. Egyébként néha olyan sokáig tudja tartani, ha odafigyel: pl pénztárnál sorba álltunk és kibírta míg hazaértünk, pedig a parkban is pisilhetett volna útközben.

Egyébként jó a híre a bölcsinek. Azt mondják türelmesek a szobatisztaság alatt.

2012. szept. 1. 15:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nem adják vissza a pelust, viszont biztos vinned kell több váltóruhát is.

Ha tényleg jó a híre a bölcsinek, akkor ebből nem csinálnak bonyodalmat, viszont szólj előre hogy mi a helyzet hogy tudjanak figyelni rá.

2012. szept. 1. 15:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi akkor jártunk így mikor 4 hét szünet után menntünk vissza a bölcsibe. Az alatt az idő alatt itthon szobatiszta lett a pisilés terén. Elkezdődött a bölcsi és minden alkalommal összepisilta magát. Akartak rá adni pelust én nem engedtem. Mondták, hogy oké de hozzak több váltás ruhát. Így lett. Ezen a héten folyamat dícsérték mert egyfolytában szólt. Ezeket a dolgokat neked kell megbeszélned a gondozókkal. És ha bármi más van akkor is szólni kell normálisan beszélgetős stílusban és minden úgy lesz ahogy te akarod.
2012. szept. 1. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!