Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 26hónapos a kislányom,3hete...

26hónapos a kislányom,3hete vettem le róla a pelust, de csak néha szól ha pisilni kell?

Figyelt kérdés
rá ültetem a bilire, általában pisil is bele, de magától csak ritkán szól, hogy pisilni vagy kakilni kell, nem eröltetem, de már jó lenne egy kis eredményt látni... nagyon értelmes, folyékonyan beszél,szerintem érett már rá.vagy ez normális, hogy ilyen sokáig tart?
2012. szept. 12. 21:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez bizony sokáig tart. Ha kivárod, hogy magától szóljon, hogy nem kell pelus, akkor állítólag pár nap, de egyes gyerekek csak 3-4 évesen döntenek így, úgyhogy nem baj, ha irányítod egy kicsit.

Az én kisfiam is ugyanennyi idős volt, amikor levettük a pelust, ennek 3 hónapja, és most, néhány napja kezdett magától szólni a pisinél. A kaki problémásabb, az még nem megy bilibe.

Szerintem nagyon szép eredmény, hogy ha ráülteted, pisil, légy türelemmel, menni fog a többi is.

2012. szept. 12. 23:02
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, ez buzdító válasz a számomra :)
2012. szept. 13. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!