Ilyen esetben nem járhat mégsem bölcsibe a kislányom?
A kislányom két éves,már a szabadságaimat töltöm és lassan kezdődne a beszoktatás a bölcsibe,az én munkahelyem könnyedén ki tudja állítani a munkahelyi igazolást.
A férjem viszont csupán pár napja kezdett egy német cégnél Németországban,még az sem biztos ,hogy valóban az ígértek szerint folyamatos munkahelye lesz,egy hónapig haza sem jön,hogy igazolást hozhasson.
Ilyenkor mégsem járhat a kislányunk bölcsibe ?
Nekem muszály mennem dolgozni,8 órában és több műszakban ráadásul,a nagyszülők akik közel vannak azt mondták besegítenek majd ,ha a gyerekekért menni kell oviba-bölcsibe ,vagy éjszakás vagyok.
Biztosan túlstresszelem a dolgot,mert teljesen meg lennék lőve,ha mégsem vennék be a kislányomat a bölcsibe .
Talán megértik,hogy mi a helyzet és nem arról van szó,hogy az otthon egész nap tv-t néző apuka nem akar a gyerekével foglakozni :-) .
Nalunk csak tolem kertek munkaltatoit, a paromtol nem.
Bar mi mar "torzsvendegek" vagyunk, mert a nagyfiam is oda jart 3 eve :)
Nem akarlak elkeseríteni, de nálunk sokkal szigorúbban veszik ezt a bölcsiben. Mindkét szülőtől kértek munkáltatóit, tőlem pedig egy munkába állási igazolást is, hogy pontosan mikortól állok ismét munkába.
De még így sem volt jó, mert a kislányom október 1-én kezdi a beszoktatást, a munkába állási papírom augusztusi dátummal volt kitöltve, mármint a cég által aláírva. Nem fogadták el, olyan kellett ami 30 napnál nem régebbi az október 1-hez képest.
Mennem kellett újabb papírért, már szóvá is tették a munkahelyemen, hogy már unják.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!