Kislányom 2.5 éves bölcsibe szokunk de nagyon sir mikor ott kell hagynom. Mit csináljak hogy könnyebb legyen neki?
Úgy bírom ezt a hülyeséget,, hogy csak anyának szól a műsor, meg szalad játszani ahogy anyu kilép az ajtón stb...
Arra miért nem gondol senki, hogy a gyerek esetleg tényleg ennyire nehezen éli meg, hogy a szülő otthagyja. Én konkrétan 1 évet az asztal alatt töltöttem az oviban, mert nem bírtak kiimádkozni, csak kajálni, meg ha az udvarra mentünk. 2 éven keresztül vertem apum fejét mikor a nyakában vitt az oviba és üvöltöttem. A mai napig bennem van milyen elhagyottnak éreztem magam. Az egyik gyerek ilyen a másik olyan, csak persze a szülőnek könnyebb ezzel nyugtatni magát, hogy úgyis addig tart míg lát.
Kedves kérdező. Lehet hogy a te lányod ilyen nehezen elválós típus. Sajnos nem nagyon tudsz mit tenni, ha muszáj beadni. Túl kell élni.
Az én kisfiam is nagyon sírt, sőt én egyre rosszabbnak éreztem, napról napra többet sírt, eljutottunk oda hogy már bemenni sem akart.
Nálunk 2 hét a beszoktatás, de sokan lerövidítik, mert hogy minek annyi idő...
Az én fiam az élő példa, kell a két hét.
Ez a 3. hetünk, és totál beszokott:)
Semmi sírás, úgy kell neki szólni, hogy gyere vissza anyának egy puszit adni:)
Játszik, elalszik, semmi gond vele!
Kitartás, tudom most úgy érzed sose fog beszokni, én is ezt éreztem és tessék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!