A ti gyerkőcötök is utálja, ha pelust kell cserélni? Azt mondták nekem, hogy a gyereket zavarja, ha van valami a pelenkában. Hát az enyémet nem. Sokszor párom alig bírja lefogni, üvölt, rugdalózik, nem vesz levegőt, stb.
Szia!
Ha vigasztal, ez átmeneti időszak. Nálunk volt olyan, h pl. fel se akart öltözni fürdés után, nemhogy pelust felvenni...Fél óra utánatekergés, könyörgés még egy fél óra...Igen, nálunk is volt olyan, h a férjemnél elszakadt a cérna, lefogta és közölte, hogy "pelenkázd"....Borzasztó volt, de "csak" 3-4 hónapig tartott.
Azt nem írtad mennyi idős a kicsid..de mindegy is.
Nálunk is volt ilyen időszak..nem is olyan rövid ideig.Szinte onnantól kín szenvedés volt a peluscsere amikortól megtanult forogni, és kb 1 éves koráig ment minden egyes alkalomnál szinte a hiszti.(öltözködés detto).
Nálunk is volt, hogy apának kellett lefogni.
Nálunk azért enyhített a dolgon ha a kezébe adtam valamit, vagy beszéltem hozzá folyamatosan.Mindig határozott voltam, nem kiabálva de emelt hangon beszéltem vele.Most már csak ritkán van ilyen, és annak oka van. (19 hónapos)
Valahogy túl kell élni..
Fú az én fiamat egyszerűen soha nem zavarta az hogy tele a pelus.Nálunk a nyugodt, zökkenő mentes pelenkázások voltak átmeneti időszakok.Nálunk emiatt a szobatisztaság is nagyon soká következett be, majdnem 4 évesen.Hisz akkor sem zavarta ha bepisilt vagy bekakilt ha a kis gatyába ment, akkor sem engedte hogy levegyem róla a kakis nadrágot. :(
Szóval nem akarlak megijeszteni, de nálunk ez majd 4 évig ment így.Minden egyes alkalommal nagy harcok voltak, lefogás amennyire tudtuk a kis vasgyúrót.Volt olyan is hogy a fogam bánta, a rugdalózás közbe úgy szájba rúgott hogy kitört. :(
Köszönöm a válaszokat! :)
Most múlt 20 hónapos, és több, mint fél éve gondok vannak vele. Most hol jobb, hol rosszabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!