3 pici mellett nincs időm mozogni. Hogyan kellene lefogyni?
A legkisebb 11 hónapos, még szopik, igat csak reggel-este.
A két nagyobb ovis délig.
A délelőttök ezért nagyon sűrűek, délután otthon van mind a három, mellettük tornázninem lehet :(
Este 10-re csendesedik le a ház, de akkor férjezek, vasalok, vagy bedőlök az áhyba hulla fáradtan
10-12 kg van rajtam, nagyon le kellene adni,mert a gerincbetegségem nem szereti...és én sem :(
Nektek, hogy sikerült?
Na ja, tornázni nem is lehet mellettük, én próbáltam, jöttek, hogy anya, én is kipróbálhatom a labdát, anyaaaa, nézz ide, ügyesen csinálom? anyaaa engem nézz, anyaaa, a néni a tévében miért nem nyög nagyokat mint te?
Ha meg megvártam amíg lefekszenek, akkor meg én borultam fel mint a büdösbogár.
Nekem most úgy megyeget le, hogy többet gyaloglok, pl. amikor eddig 3 megállóra felszálltam a buszra, azt most tempósan lesétálom. Amit tudok mozgással helyettesíteni, azt megpróbálom.
Kajában meg képtelen vagyok sanyargatni magam, főleg hosszabb távon. Nincs maradékzabálás a gyerekek tányérjáról, nincs csak ezt, csak azt bekapok. Amit tudok egészségesebbel helyettesítek, pl. egy nagy adag sültkrumpli helyett csak pár szál, helyette saláta. Cukros üdítőket csak nagy ritkán és keveset iszok.
Így bírom, mert azért nem jár nagy lemondással, csak épp kevesebbet eszek. Most vették észre hogy fogytam. igaz, nem sok, "csak" 3 kiló és 3 hónap alatt, de torna és sanyargatás nélkül. Így tartósabbnak is érzem, mert előtte hiába fogytam le egy hónap alatt 4 kilót, ha 7 jött vissza...
Szóval ez egy kicsit életmód váltás, nem fogyókúra. Gyerekek mellett tőlem ennyi telik, aki szerint kevés, azt várom szívesen bébiszitterkedni, amíg elugrom a közeli konditerembe.
Próbálotál már vele együtt tornázni:)?
Az én kislányom nagyon szerette, betettem itthon egy 20 perces Rékát és együtt tornáztunk. Ő jót mulatott rajtam:D, vagy próbált utánozni, tett- vett körülöttem.
Egy ismerős lány is hasonló problémával küzdött, eszébe sem jutott a kicsi mellett tornázni, aztán meséltem neki, hogy mi milyen jókat mozgunk együtt, kipróbálta, és az ő fia is nagyon megszerette ezt a délelőtti programot:). Napi 20 perc már hatásos, nem sok idő, marad a tennivalókra is:).
MÉg valami:ha nem "enged" a kicsi tornázni, akkor esetleg kösd fel meitaiban a hátadra és irány az utca, egy jó tempós "erőltetett menet" séta is csodákat tesz, e mellett segíthet megerősíteni a mély hátizmaidat, segít a helyes testtartásban, és akár a geinceden is segíthet ha fokozatosan hozzászoktatod magad:).
Második, ezt elfelejtettem az előbb:
a mozgás mellett próbáld kizárni a gyorsan felszívódó szénhidrátokat(fehér kenyér, cukor, kukorica, baba, gyabonák), egyél sok fehérjét és igyál rengeteget(1 liter/ 20kg). Nekem ez segített a torna mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!