Nem találok szép gyerekagyat. Segítenetek?
Nagy meretut szeretnenk,h sokáig jó legyen,legalább 180centiset. Nem szeretnenk autós-tuzoltos csodakat,csak egy egyszeru szép agyat, ami gyerekbarat,lekerekített. Fenyő kizárva,mert juhar-sötétbarna színű a többi butor a szobában. Két éves kisfiúnak lesz,hetek óta nem találunk semmit. Illetve talaltam egyet,ami 100e leesesgatloval,de matrac nélkül....
Nagyon köszi a segítséget!!!
faktum bababútorokat ajánlom.Átalakítható majd ifjúsági ággyá. Nekünk ilyen van de mindenféle színben kapható.
Nekem az ilyenek tetszenek. De ha beírod a google-ba, hogy leesésgátlós gyerekágy, nagyon sok szépet kidob.
Előző vagyok így jobban látod.
mi tavaly vettük az akkor másfél éves fiúnknak.Sehol nem találtam neki olyan ágyat,ami nagy,de aztán egyszercsak véletlenül rátaláltam a mostanira!Neki mindenképp olyan kellett,ami nagy,körbe tudja járni éjjel,mert ha beleütközik valamibe,felkel,kiságyat se birta,mikor kisebb volt 8 szögletű járókára cseréltük az ágyát,abba szépen vágattunk matracot..stb,és abba aludt,igy elfért,nem kel fel.Utána vettük neki a mostani,gyerek franciaágy,imádjuk!!Én is simán elférek rajta,ugyanis minden altatásnál mellé kell feküdni,csak úgy alszik el.Sokszor elalszok vele,nagyon kényelmes,és nagyon sokáig jó.Levehetők a leesésgátlók is,ágyneműtartós.Rengeteg féléből lehet választani,ilyen-olyan szivaccsal,mintával.Belinkelem az oldalukat.Kb 45 ezer ft volt,de nekünk nagyon megérte,mivel sokáig jó lesz,és a fiam imád ott aludni,és ami a legfontosabb,jókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!