Sajnálgatnak az ismerősök, hogy a GYED lejártakor visszamentem dolgozni, rosszul gondolom, hogy a mai munkanélküli világban ha a család anyagi helyzete is úgy kívánja akkor örülni kell, hogy dolgozhatok?
Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 14:30
11/13 anonim válasza:
Barátnőmmel majdnem egyszerre szültünk.
Engem nem sajnált hanem majdhogynem megvetett mikor 2 évesen beadtam a bölcsibe a fiam ő meg otthon maradt a 3.-ik évben a kislányával.
1 év alatt felélték a félretett 1 millió ft megtakarításukat mert a havi 26 e ft qva kevés volt bármihez is.A nyáron ott tartottak,hogy kihúzzák a hűtőt mert nemtudják fizetni a villanyszámlát...no comment.
Melyik a jobb??
Hurrá,igaz otthon volt a 3.-ik évben a gyerekével csak enni nem nagyon tudott mit adni neki...
12/13 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősünk férje munkanélküli(nem foglakozik vele,hogy állást keressen magának),gyakorlatilag mióta együtt élnek a feleség tartja el(több diplomája is van a feleségnek ),amikor megszületett a gyermekük és lejárt a 2. év GYED is,akkor felvettek több mint egymillió forint kölcsönt,merthogy otthon tudjon maradni a harmadik évben is ,még így is szó szerint éheztek mások segítsége nélkül éhen haltak volna ,azóta a feleség már két éve ismét dolgozik,a férj egy napot sem dolgozott és a feleség második gyermeken gondolkozik...sőt nagyon akar másodikat.
2012. szept. 29. 22:21
13/13 anonim válasza:
én maradhattam volna itthon a harmadik évben,kijöttünk volna valahogy de én nem is akartam.a fiamnak is és nekem is szükségünk volt új ingerekre.így ahogy betöltötte a két évet,visszamentem dolgozni.szerencsére olyan a munkabeosztásom,hogy nem kell minden nap reggel héttől ötig bent lennie,ilyen csak 1-2 alkalommal fordul elő egy héten,a többi nap,nyolctól van fél négyig.utána meg már csak az övé vagyok lefekvésig.így tudok vele foglalkozni,tudok vele minőségi időt tölteni,és anyagilag is jobban állunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!