Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sajnálgatnak az ismerősök,...

Sajnálgatnak az ismerősök, hogy a GYED lejártakor visszamentem dolgozni, rosszul gondolom, hogy a mai munkanélküli világban ha a család anyagi helyzete is úgy kívánja akkor örülni kell, hogy dolgozhatok?

Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 14:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Barátnőmmel majdnem egyszerre szültünk.

Engem nem sajnált hanem majdhogynem megvetett mikor 2 évesen beadtam a bölcsibe a fiam ő meg otthon maradt a 3.-ik évben a kislányával.

1 év alatt felélték a félretett 1 millió ft megtakarításukat mert a havi 26 e ft qva kevés volt bármihez is.A nyáron ott tartottak,hogy kihúzzák a hűtőt mert nemtudják fizetni a villanyszámlát...no comment.

Melyik a jobb??

Hurrá,igaz otthon volt a 3.-ik évben a gyerekével csak enni nem nagyon tudott mit adni neki...

2012. szept. 29. 21:36
 12/13 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősünk férje munkanélküli(nem foglakozik vele,hogy állást keressen magának),gyakorlatilag mióta együtt élnek a feleség tartja el(több diplomája is van a feleségnek ),amikor megszületett a gyermekük és lejárt a 2. év GYED is,akkor felvettek több mint egymillió forint kölcsönt,merthogy otthon tudjon maradni a harmadik évben is ,még így is szó szerint éheztek mások segítsége nélkül éhen haltak volna ,azóta a feleség már két éve ismét dolgozik,a férj egy napot sem dolgozott és a feleség második gyermeken gondolkozik...sőt nagyon akar másodikat.
2012. szept. 29. 22:21
 13/13 anonim ***** válasza:
én maradhattam volna itthon a harmadik évben,kijöttünk volna valahogy de én nem is akartam.a fiamnak is és nekem is szükségünk volt új ingerekre.így ahogy betöltötte a két évet,visszamentem dolgozni.szerencsére olyan a munkabeosztásom,hogy nem kell minden nap reggel héttől ötig bent lennie,ilyen csak 1-2 alkalommal fordul elő egy héten,a többi nap,nyolctól van fél négyig.utána meg már csak az övé vagyok lefekvésig.így tudok vele foglalkozni,tudok vele minőségi időt tölteni,és anyagilag is jobban állunk
2012. szept. 30. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!