Van, akinek a párja szintén reggel 7-től este 7-ig dolgozik?
... miközben anya egyedül van a kis(1-2 éves, még nem bölcsis) gyerekkel otthon?
Van így értelme a családnak, ha a gyerek alig látja az apját?
szia
az én férjem reggel fél6-kor megy el itthonról és este fél 7-re ér haza.
Ezért is nálunk eléggé kitolódott a fürdetés /kb. 9óra, fél 10/ a vacsi /10 körül/ és az alvás... Most még lehet így, mert 7 hós a kisfiunk, de később gondban leszünk, ha 8 körül altatni kell, mert akkor tényleg baromi keveset látja az apját. Igaz, nekünk az nagy könnyebbség,h heti egy napot általában itthonról dolgozik...
Nos,h van-e értelme... Nyilván, csak akkor azt az időt, amit együtt tudtok tölteni, jól ki kell használni. Kell csinálni apa-gyerek programot is ha ez minden este a közös esti mese, az is jó, csak legyen. kitartás!
Az én férjem 11-kor megy és hajnal 2-kor jön haza. Reggel 10-ig alszik,szóval ha nem érünk időben haza a boltból nem is látjuk. :(
Sajna ilyen a vendéglátás,de vannak szabadnapjai és akkor bepótoljuk. Persze,hogy van értelme a családnak! Nem ezen múlik,hidd el!
8tol este fél 7 hétuig dolgozika párom nehéz
kezdettől fogva lényegében mindne én csinalok fözök mosok taakritok etetek fürdetek és alatatok ő szinte semmit nem csinal
16 hetes terhes vagyok két gyerekkel ugyanez lesz elöbb nem fog hazajönni és ugy vélem ennél többet ugy sem segit
néha én iselgondolkodtam ezen a kérdésen
lehetcsak magamnak szültem szülök gyereket
11Tol ejfelig, egyig dolgozik a ferjem.Reggel 10 kor indul es este egy fele jon haza, attol fugg mikor zar az etterem, volt, hogy negyre ert haza.Egy heten hat napot dolgozik igy, szoval ha latjuk akkor is alszik.
Egy gyermekunk van, nagyon hianyzik neki az apja.Tobb gyermeket nem tervezunk, en is vendeglatos vagyok nem tudom hogy oldom majd meg a felugyeletet.
Köszönöm a válaszaitokat!
Tudjátok, azért gondolkodom én is el ezen sokszor, mert persze, értünk dolgozik, meg azért, hogy később ne kelljen annyit dolgozni, ... na de: amikor - később - amikor ő már jobban ráér és foglalkozna a gyerekkel, de a gyerek addigra tinédzser lesz és mindenre vágyik, csak nem a "cikis" szüleire, akkor már sokat ér az idejével...
Szóval, nehogy félreértsetek. Csak hát a gyerek nő... és éppen amikor elkezdi megismerni a világot, elkezd mozogni, járni, beszélni. Ezernyi kérdése van, minden érdekli, éppen akkor nincs vele az apja...
Nem tudom überelni a külföldi munkavállaló kollégát, de ...
Én Budapesten dolgozom és élek hétköznap. A nejem egyedül neveli a 3 gyermeket (4, 6, 9 évesek) egy faluban, 200 km-re .
Volt egy időszak, hogy haza tudtam menni minden hétvégén (betegségemnek köszönhetően nyugdíjas voltam), de most már ennek vége van (hál' Istennek!), de most már drágább a hazaút, így csak 2-3 hetente futja az időből. A kapcsolattal nincs gond, sem a házastársam, sem a gyerekek felé ... inkább csak az zavar, hogy távol vannak a világtól. Ha már annyit sikerül elérnem ebben az évben, hogy újra itt legyünk, akkor már könnyebb lesz. Most a nejem megszakad, én meg elfoglalom magam délutánonként és próbálok mindent odavinni, ami ott NEM KAPHATÓ. 2,5 éve csináljuk, lassan elegem van belőle! ...
42/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!