Te már tudod mit/hol fogsz dolgozni, ha már nem leszel otthon gyermekeddel?
Megyek vissza szülésznőként dolgozni :-),nagyon szerencsésnek érzem magam,hogy azt csinálom amit szeretnék és van munkahelyem a mai munkanélküli világban.
Szeptember 16.-án járt le a GYED-em ,november 12.-én lesz az első munkanapom,addigis szabin vagyok és a bölcsis beszoktatást csináljuk.
Én most 1-jén megyek új munkahelyre, mert a munkahelyem bezárta a kapuit. Lejárt a gyesem, és hívtam őket, hogy most mi is lesz, mert még be voltam jelentve. Mondták, hogy vegyem ki a szabikat, ami 6 évre járt, és majd ezután felszámoltatnak. Közben találtam egy másik helyet, így szóltam, hogy kellenek a papírok, a kezdéshez. (Tudni kell róluk, hogy maszekok.) Én voltam az egykori dolgozók között az utolsó gyeses, és csak arra vártak, hogy én mindent megkapjak, szabit, amit nem töltöttem le szabit kifizetik és hivatalosan is megszűnik a vállalkozás!
Bocs, hogy ennyire kifejtettem, de annyira jó érzés, hogy még vannak ilyen maszekok, hogy gondolnak az emberekre. Gondolták, hogy amíg a szabit töltöm, és tart a munkanélküli, csak találok valamit!
Én nem tudom... :(
Márciusban lejár a GYED, akkorra megvan a bölcsiben is a helye a kisfiamnak. Eü-i területen dolgoztam a terhesség előtt 12 órában (+utazás), nappal-éjszaka, karácsonykor, hétvégén... Na, ezt én nem szeretném gyerek mellett, anyaként.
Nem tudom, mit csináljak, vannak zsenge körvonalaim - de ez kevés, mert az idő ketyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!