Anyukák, akik gyes mellett mentek vissza dolgozni, hol találtak munkát?
Figyelt kérdés
arra lennék kiváncsi,aki gyes mellett ment vissza dolgozni,hova tudott menni,ahol 4-6 órába mehetett dolgozni?2012. szept. 26. 22:01
1/11 anonim válasza:
Nekem még van 1 évem, de azt tudom, hogy a Decathlonba 4,6,8 órában is lehet dolgozni.
2/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod!És ott milyen munkakörbe lehet menni?Sajnos sehol nem találok olyan munkát,ahova eltudnék menni gyes mellett...nagyon kellene a pénz,igy muszáj lenne mennem dolgozni,de 6órába sehol nem alkalmaznak,legalábbis én nem találok semmit,pedig naponta bújom a netet....nekem is 1 év van még a gyesből,a fiamat bölcsibe fel is vennék,aminek annyira örültem mikor megtudtam,de nincs munka,addig ugye nem mehet...
2012. szept. 26. 22:38
3/11 A kérdező kommentje:
a terhességem előtti munkahelyem megszűnt,felszámolták a céget.
2012. szept. 26. 22:39
4/11 anonim válasza:
a fiam 4 éves, tehát mehetnék melózni, ha lenne hova. terhesen külföldön dolgoztam, az ugye kilőve, meg meg is szűnt a cég. bújom a netet minden nap, eddig semmi siker...
5/11 anonim válasza:
Vendéglátásban találtam kettőt is, ami 6 órás volt.
6/11 anonim válasza:
Én a korábbi helyemre mentem vissza 6 órában. Nem repestek az örömtől, de júli 1-től a törvény kötelezi őket hogy ha kérem, akkor biztosítsanak 4-6 órás munkát.
Sétálj a városban (vagy a közeli nagyvárosban ha falun éltek), hátha ki van írva valahol hogy munkaerőt keresnek. A keletinél most 2 ilyen is van, egy pékség és egy ruhaüzlet. A plázákat is érdemes megnézni.
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm.Mindennap járjuk a belvárost(Miskolc),itt lakunk a belvárosba,de semmi nincs.Plázába is nézem,ott szokott lenni,de teljes munkaidő,tehát reggeltől este 8-ig.
2012. szept. 27. 09:09
8/11 anonim válasza:
Miskolcon van már két Auchan áruház. Én Pesten voltam az egyikbe középvezető...pénztáros munkakörbe van részmunkaidős lehetőség. Érdeklődj utána. VAgy nézd meg a weboldalukat és ott fent van melyik áruházba kit keresnek. Na megnéztem...most pont keresnek pénztárosokat MIskolci áruházba. Hajrá! :)
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm!Leirnád hol lehet megnézni melyik áruházba milyen munkakörbe keresnek dolgozókat?Pénztárosnak nem szivesen mennék,van 1-2 negativ tapasztalatom sajnos,de nyilván ha más nem lenne,maradna az.
2012. szept. 27. 12:43
10/11 anonim válasza:
Felmész a www.auchan.hu oldalra és jobb felső sarokba van ilyen hogy karrier, ha rámész akkor van ilyen hogy állásajánlatok. Na ott kiad 50 dbot kb és meg tudod nézni kiket keresnek miskolcra. Ahogy láttam keresnek árufeltöltőt is (alkalmazott az önkiszolgáló osztályon).
Bármi kérdésed van...írj privátot szívesen segítek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!