Nagyon drasztikus voltam? Kivágtam a cumit a kukába! Mit kéne csinálnom?
A lányom borzalmas cumifüggő,már ott tartunk hogy ha rajta múlna reggeltől estig a szájában lógna.:( Lakásban,sétához,játszótéren,ha fürdik,mindig a szájában van,úgy is beszél. Ha eszik a cumi akkor is ott van mellett. Éjjel 1000x felkel ha kiesik a szájából,és addig nem hagy békét még meg nem keresem. Reggel mindig halálosan fáradt vagyok a sok ébredéstől,és ő is tiszta hiszti.
Most az történt hogy elkezdtünk énekelni,mondókázni. Én többször megkértem szépen hogy vegye ki a szájából a cumit mert semmit nem értek. Erre ő nem volt hajlandó,sőt elkezdett velem kiabálni hogy "hagyjál békét".
Erre én fogtam a cumit és kidobtam!
Most ezen hisztizik,ami nem újdonság mert mindig hisztizik a cumi miatt. De most nem áll szándékomban visszaadni,bár nem tudom hogy fog aludni?! Ettől félek!!!
Amúgy próbáltam már mindent! Ajánlottam fel cserét,mondtam hogy odaadjuk a mikulásnak ő ad helyette ajándékot semmi nem vált be!:(((
Mi a fenét csináljak hogy???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!